Mam zamiar kupić jakieś nowe słuchawki, przeważnie grywam w CS:GO i szukam czegoś z dobrym pozycjonowaniem, muzyka nie jest dla mnie ważna. Aktualnie posiadam Superlux'a HD681B jestem z nich zadowolony, ale się psują powoli, jednak brakuje mi w nich czegoś. Nieraz nie da się dokładnie wyłapać ludzie czy strzałów (może winna karty dźwiękowej, może słuchawek albo mojego słuchu xD).
Szukam słuchawek do 200-250zł, muszą być w miarę wygodne (trochę w nich będę siedział). Dobrze by było jak by miały wbudowany mikrofon, jednak to nie jest wymagane.
Co miałem na oku to:
-Superlux HMC631
-StealSeries Siberia V2
-TT Esport Shock Spin HD
-TT Esport Cronos
-Logitech g340
Jestem otwarty na propozycje.
Sprzęt:
Płyta główna: AsRock H87 pro4
Karta dźwiękowa zintegrowana: 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec)
Słuchawki do FPS
W sumie to ja na superluxach hd681 słyszę wszystko idealnie z integrą dźwiękowej, więc może coś z tobą jest nie tak.
kup Takstary PRO80(czyli hyperx cloud bez mikro)
Bez innej dzwiękówki kupno lepszych sluchawek bedzie kasa stracona.
Proponuje kup dzwiękówe (Audiotrak Maya U5) jeśli dalej będzie źle pomyśl o słuchawkach (wszystkie gaming sobie odpuść).
P.S. Ale wątpie że wymienisz słuchawki po kupnie karty.
Słuchawki i tak właśnie muszę wymienić, bo trochę po kablu krzesłem pojeździłem i przerywa czasami. Co do Takstar PRO80 wziął bym, ale siedzę w Niemczech, a tutaj ciężko je dostać.
Co do karty to mam jeszcze jakiegoś starego złomka creative sound blaster audigy eax advanced hd, ostatnio coś nie działał ale jak dzisiaj podłączyłem, to daje na razie radę.
Czekam na dalsze propozycje.
sound blaster tactic 3d alpha firmy creative, uzywam od roku nic sie nie psuje kabel nie plącze slysze wszystko idealnie takze do muzyki (jakis tam equalizer w programie do sluchawek) mikrofon, karta dzwiekowa pod usb to tego są naprawde za***iste a pałąk mowia ze sie latwo psuje no coz padly mi kilkanascie razy na ziemie i nic sie nie stalo
sQn
Kliknij wyloguj i się tutaj nie pojawiaj.
Jak masz dawać takie propozycje.
99% słuchawek dla graczy są do kitu, dobre dla gimbo zj**ów i tyle.

Wiesz, polecam ci że sam używam steelseries sound card i siberii v2. Efekt jest konkretny. Jako że grasz w CS:GO jak ja, mogę ci przedstawić jedną sytuację. W samych Siberiach v2 nie słyszałem na mirage z zakrętu na midzie czy ktoś rozwala wentyl w żelkach, ale już z kartą dźwiękową już słyszę. Na prawdę robi różnicę, świetnie się słyszy. Słyszę o wiele więcej niż moi znajomi i często muszę mówić im dokładniejsze info Coś takiego znalazłem Ci na allegro: http://allegro.pl/steelseries-siberia-usb-sound-card-7-1-i4715531503.html
Ja do CS używałem Sound Blasterków Fatal1ty (nawet nie były drogie ) i karty którą kolega podał wyżej. Zestaw ten dla mnie był użyteczny i praktyczny - Wiem, są stare ale mi służą 2 lata i działają mi dobrze. Mikrofon można odłączyć i zrobić z tego słuchawki w których możesz wyjść na dwór, jednakże wypadłem z obiegu więc proszę o nie wyśmiewanie ^^
Pozdrawiam
Mam zamiar kupić jakieś nowe słuchawki, przeważnie grywam w CS:GO i szukam czegoś z dobrym pozycjonowaniem, muzyka nie jest dla mnie ważna. Aktualnie posiadam Superlux'a HD681B jestem z nich zadowolony, ale się psują powoli, jednak brakuje mi w nich czegoś. Nieraz nie da się dokładnie wyłapać ludzie czy strzałów (może winna karty dźwiękowej, może słuchawek albo mojego słuchu xD).
Szukam słuchawek do 200-250zł, muszą być w miarę wygodne (trochę w nich będę siedział). Dobrze by było jak by miały wbudowany mikrofon, jednak to nie jest wymagane.
Co miałem na oku to:
-Superlux HMC631
-StealSeries Siberia V2
-TT Esport Shock Spin HD
-TT Esport Cronos
-Logitech g340
Jestem otwarty na propozycje.
Sprzęt:
Płyta główna: AsRock H87 pro4
Karta dźwiękowa zintegrowana: 7.1 CH HD Audio with Content Protection (Realtek ALC892 Audio Codec)