Słuchawki do gier i muzyki

Cześć ! Tak więc, poszukuje słuchawek w cenie do około 100 złotych. Muszą posłużyć mi przez co najmniej 2 lata. Chciałbym aby dobrze spisywały się w grach FPS i aby dobrze było w nich słychać muzykę rockową. Nie mogą one też za bardzo uciskać uszu, bo potem bolą :D

To tyle z mojej strony, teraz czekam na Wasze odpowiedzi ! :)

do 100 troszke cienko za 140 masz juz Creative Tactic 3d Alpha ( pamietaj nie 360 bo to wersja na xbox). Sam zamierzam kupić z tej serii ale sigme podobno świetne słuchawki robią w tej serii.

Odradzam te Creative jak i wszelkie produkcje "for gamers". W okolicach 100zł można dostać: Superlux HD 681, Sennheiser HD 201 (lepiej jednak dołożyć do superluxów lub kossów) oraz KOSS SB 45. HD681 i HD201 nie mają mikrofonu, więc trzeba do nich kupić Zamlana ZM-MIC1 (super mikrofon jak na tą cenę).

Sennheiser HD201. Tylko 80zł. Dźwięk bardzo dobrej jakości. Nie żałowałem kupna, a sam takie mam :)

za tą kase tylko superluxy

Cześć ! Tak więc, poszukuje słuchawek w cenie do około 100 złotych. Muszą posłużyć mi przez co najmniej 2 lata. Chciałbym aby dobrze spisywały się w grach FPS i aby dobrze było w nich słychać muzykę rockową. Nie mogą one też za bardzo uciskać uszu, bo potem bolą :D

To tyle z mojej strony, teraz czekam na Wasze odpowiedzi ! :)