WItam.Szukam słuchawek do grania(cs głownie),zależy mi na dźwięku przestrzennym(co na mapie się dzieje),ale żeby też było zarąbiste i "prawdziwe" brzmienie muzyki,cena którą jestem w stanie wydać to ok 300zł,liczę na oryginalne odpowiedzi i jak bym mógł prosić o krótki opis.Pozdrawiam
Słuchawki do grania i muzyki
Ja Ci polecam SuperluX HMC631, lub Superlux HD 681 Evo (MKII) + zalman zm-mic1 + karta dzwiekowa lub DAC
Tak na prawde to nie ma czegoś takiego jak słuchawki do gier, słuchawki to słuchawki. A za cenę 300 zł to polecam tobie słuchawki Marshall Major. Grają bardzo przyjemniej, wyglądają przy tym też super no i są bardzo mobilne, zarówno dzięki swoim rozmiarom jak i możliwości składania ich.
Pozdrawiam
Zapomniałem dodać,mam mikrofon wolno stojący,więc nie musicie podawać słuchawek z mic.No słuchawki do grania ,chciał bym po prostu dobrze wszystko słyszeć w grach,każdy krok,szmer,ruch.
w taki razie Superlux HD 681 Evo (MKII) + dzwiekówka lub DAC i bedzie cacy.
Okej a co to jest to DAC ??I jaką kartę dźwiękowa w tedy żeby się w 300zł zmieścić.
DAC to przetwornik cyfrowo-analogowy, ale opis działania to poczytaj na necie. Do 300zł wyjdzie Ci Superlux HD681 Evo (MKII) i karta Asus Xonar DS. Wiadomo nie jest to full wypas jak DX/D1 ale bynajmniej masz możliwosc wymiany w niej wzmacniacza operacyjnego (OPA)
Okej jeszcze pomyśle i dzięki wszystkim za pomoc :>
WItam.Szukam słuchawek do grania(cs głownie),zależy mi na dźwięku przestrzennym(co na mapie się dzieje),ale żeby też było zarąbiste i "prawdziwe" brzmienie muzyki,cena którą jestem w stanie wydać to ok 300zł,liczę na oryginalne odpowiedzi i jak bym mógł prosić o krótki opis.Pozdrawiam