Witam poszukuje słuchawek do słuchania muzyki Cena 200/250 zł
Ostatnio używałem tych:
Ostatnio używałem tych:
na allegro za 100zł nawet kupisz beatsy - dla mnie najlepsze
Mogę Ci polecić słuchawki AKG K518. Świetna izolacja, mocny bass, dobry docisk do uszu, długi kabel, bardzo kompaktowe ( możesz je złożyć i wsadzić do małego pokrowca ). Jedyny minus - rozmiar. Nie są to słuchawki dla ludzi z wielkimi głowami Poczytaj sobie o nich w necie. Jeśli te Ci się nie spodobają to poproś wujka google o pomoc, jest masa dobrych artykułów o doborze słuchawek.
Mogę Ci polecić słuchawki AKG K518. Świetna izolacja, mocny bass, dobry docisk do uszu, długi kabel, bardzo kompaktowe ( możesz je złożyć i wsadzić do małego pokrowca ). Jedyny minus - rozmiar. Nie są to słuchawki dla ludzi z wielkimi głowami Poczytaj sobie o nich w necie. Jeśli te Ci się nie spodobają to poproś wujka google o pomoc, jest masa dobrych artykułów o doborze słuchawek.
Dzięki za pomoc Jeszcze na browarka bd
Superlux Hd666 albo Hd681.
Dzięki za pomoc Jeszcze na browarka bd
Nawet na kilka browarków
Jeśli już na coś się zdecydujesz to napisz tutaj. Ciekawy jestem co wybierzesz.
Creative Aurvana Live!
Nic lepszego do bodajże 500 nie kupisz. Masa pochlebnych recenzji i moja rekomendacja, jako lekkiego audiofila. Posiadam już sporo czasu i chwałe sobie. :-)
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Creative Aurvana Live!Nic lepszego do bodajże 500 nie kupisz. Masa pochlebnych recenzji i moja rekomendacja, jako lekkiego audiofila. Posiadam już sporo czasu i chwałe sobie. :-)Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Miałem okazję kilka razy założyć je na uszy. Dobrze, że wspomniałeś i przypomniałeś mi o nich. Jakiś czas temu na nie polowałem i zgadzam się z Twoim zdaniem.
Lisigon, ciężki wybór przed Tobą
Czerwona kartka dla wszystkich, którzy coś polecają bez zwracania uwagi na źródło i preferencje muzyczne.
Jeśli mowa o nowych CAL i do tego bez modów, to masz drewniane uszy jeśli uważasz, że nic do 500 lepszego nie ma(totalna bzdura, idiotyzm, wstyd, bo nawet za mniejsze pieniądze da się kupić lepsze słuchawki), a lepszych słuchawek jest cała MASA.
CAL to tylko przetworniki denona, które są w dziadowskiej obudowie przez co bez modów dźwięk jest sztuczny i plastikowy, do gównianej obudowy creative dorzucił jeszcze cholernie słabe przewody. Brawo dla Creative, wsadzić dobre przetworniki do gównianej obudowy i podłączyć pod słabe okablowanie, tak właśnie niszczy się produkt z potencjałem.
Jest masa lepszych słuchawek, k518 też wymagają modów, bo są strasznie płaskie, a do tego za mocno uciskają głowę i strasznie grzeją w uszy, nadają się tylko do elektroniki i rapu, reszta brzmi w tym co najmniej tragicznie, sam je zamieniłem na JVC HA-s680, bo te mimo, że trudno dostępne(sam ściągałem je z Japonii -bo tylko na ten rynek były wydane), to biją na głowę niemal wszystko, co miałem okazję przesłuchać w cenach, które nie przyprawiają o ból głowy.
Lepiej wejdź na forum mp3store, dowiesz się czego tak właściwie oczekujesz od słuchawek i wtedy decyduj, nie zapomnij też, że podłączanie takich słuchawek pod telefon albo inne słabe źródło, to trochę jak jeżdżenie samochodem tylko na wstecznym.
Czerwona kartka dla wszystkich, którzy coś polecają bez zwracania uwagi na źródło i preferencje muzyczne.Jeśli mowa o nowych CAL i do tego bez modów, to masz drewniane uszy jeśli uważasz, że nic do 500 lepszego nie ma(totalna bzdura, idiotyzm, wstyd, bo nawet za mniejsze pieniądze da się kupić lepsze słuchawki), a lepszych słuchawek jest cała MASA. CAL to tylko przetworniki denona, które są w dziadowskiej obudowie przez co bez modów dźwięk jest sztuczny i plastikowy, do gównianej obudowy creative dorzucił jeszcze cholernie słabe przewody. Brawo dla Creative, wsadzić dobre przetworniki do gównianej obudowy i podłączyć pod słabe okablowanie, tak właśnie niszczy się produkt z potencjałem.Jest masa lepszych słuchawek, k518 też wymagają modów, bo są strasznie płaskie, a do tego za mocno uciskają głowę i strasznie grzeją w uszy, nadają się tylko do elektroniki i rapu, reszta brzmi w tym co najmniej tragicznie, sam je zamieniłem na JVC HA-s680, bo te mimo, że trudno dostępne(sam ściągałem je z Japonii -bo tylko na ten rynek były wydane), to biją na głowę niemal wszystko, co miałem okazję przesłuchać w cenach, które nie przyprawiają o ból głowy.Lepiej wejdź na forum mp3store, dowiesz się czego tak właściwie oczekujesz od słuchawek i wtedy decyduj, nie zapomnij też, że podłączanie takich słuchawek pod telefon albo inne słabe źródło, to trochę jak jeżdżenie samochodem tylko na wstecznym.
Dzięki ci skorzystam z twojej pomocy ale jeszcze zobaczę na te słuchawki i te co ty poleciłeś ... Mój wybór poznacie później.
Ja posiadam Pioneer SE-MJ 741, moim zdaniem do słuchania muzyki bardzo dobre.
Ostatnio używałem tych: