Słuchawki dokanałowe ~150zł

Witam,
ostatnio padły moje brainwavz m1, z których byłem dosyć zadowolony, więc potrzebuję czegoś nowego. Podłączane będą do lg l7ii. Ostatnio słucham głównie rocka. Budżet to ok 150, ale jeśli naprawdę będzie warto, to mogę coś dołożyć. Zastanawiałem się nad brainwavz r1 i alpha\beta, ale to tak pobieżnie.

Ja od siebie polecałbym Xiaomi Piston v2, chyba najlepsze słuchawki w takim przedziale cenowym. A jak nie to to trzeba pozostać przy Brainwavz'ach ;)

Brainwavzy naprawdę świetna sprawa, tylko zastanawiam się nad modelem właśnie. Poczytam o tych co podałeś i dam znać :P

Widzę, że bardzo dużo ludzi skarży się na podróbki, trochę strach brać. Znasz jakiś pewny sklep, który miałby je w ofercie?

Ja polecam słuchawki dokanałowe ozone oxygen, gram na nich od dłuższego czasu i nie narzekam :)

Ja polecam słuchawki dokanałowe ozone oxygen, gram na nich od dłuższego czasu i nie narzekam

Może do grania się nadają, ale do rocka raczej NAPEWNO nie

A muszą być dokanałowe? Może AKG K518 DJ będą ci pasować. Po złożeniu z łatwością mieszczą się w plecaku. W sumie to miałem je tylko raz na uszach, ale mogę powiedzieć że mają dobrą izolacje od otoczenia i mocny bas. Sam używam Brainwavz Delta, ale to inna półka cenowa. Gdybym miał wybrać inne dokanałówki w twojej cenie to raczej tylko M1/R1.

ja osobiscie polecam te

http://www.benchmark.pl/mini-recenzje/creative-sound-blaster-tactic-3d-sigma-recenzja.html

przebijaja najlepsze glosniki 5.1 jakie mialem do tej pory

@mudzin No faktycznie, bo headset, a słuchawki dokanałowe do muzyki to prawie to samo

Witam,
ostatnio padły moje brainwavz m1, z których byłem dosyć zadowolony, więc potrzebuję czegoś nowego. Podłączane będą do lg l7ii. Ostatnio słucham głównie rocka. Budżet to ok 150, ale jeśli naprawdę będzie warto, to mogę coś dołożyć. Zastanawiałem się nad brainwavz r1 i alpha\beta, ale to tak pobieżnie.