Witam. Jakie polecacie słuchawki douszne (pchełki) za około 100 zł (oczywiście mogę coś dołożyć, jeżeli będzie trzeba i będzie to opłacalne)? Będę ich używał w laptopie przy graniu jak i muzyce. Zależy mi na dobrym dźwięku. Proszę nie podawać modeli słuchawek dokanałowych.
Słuchawki douszne - 100 zł
Ostatnio kupiłam sobie coś takiego http://allegro.pl/sluchawki-panasonic-rp-hje125e-p-rozowe-i5041291690.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=RTV+i+AGD-10_S%C5%82uchawki-66887_Douszne-66888 w takiej cenie nie liczyłam na coś niesamowitego, a jednak zaskoczyły mnie pozytywnie i to bardzo. Nie znam sie na takich dousznych, ale uważam, że takie za 100zl nie odbiegałyby jakością od tych. Oczywiście znajdziesz je także w wersji kolorystycznej dla panów
ah no i w sklepie.. był to chyba media expert dałam za nie 40zł
Misza, autor napisał, że nie chce słuchawek dokanałowych.
Sennheiser MX 475
Nie lepiej kupić słuchawki nauszne, skoro będziesz używał ich przy laptopie (w domu)?
Własnie też gdzieś doczytałem że Sennheiser MX 475 są dobre, i się teraz zastanawiam czy MX 475 czy AKG Y15?
Witam. Jakie polecacie słuchawki douszne (pchełki) za około 100 zł (oczywiście mogę coś dołożyć, jeżeli będzie trzeba i będzie to opłacalne)? Będę ich używał w laptopie przy graniu jak i muzyce. Zależy mi na dobrym dźwięku. Proszę nie podawać modeli słuchawek dokanałowych.