Słuchawki douszne ~100 zł

Witajcie, miałem dylemat czy zakładać temat tu czy w Sprzęcie Komputerowym... padło tutaj, jeżeli źle to prosiłbym dobrotliwego moderatora o przeniesienie do odpowiedniego działu.

Potrzebuje najlepszych słuchawek dousznych w kwocie +/- 100 zł.

- kabel musi być SYMETRYCZNY, dlatego na starcie odpadają sennki CX 300 ()

wszelkie rankingi jakie patrzyłem są 2-3 lata wstecz dlatego pytam tutaj- może ktoś się zna na obecnym rynku.

Jak mają grać? Jak CX 200 i lepiej. Czyli lekkie podbicie bassu a góra w normie.

http://www.spidersweb.pl/2016/02/snab-overtone-ep-101m-recenzja-opinie.html

Co ty na to ? C:

chętnie przejrzę bo czytałem ze 2 przychylne recenzje,

macie jeszcze jakieś inne propozycje? :)

Pomyliłeś chyba słuchawki douszne z dokanałowymi.

Dlaczego kabel musi być symetryczny? Sennheiser to firma z dużym doświadczeniem więc chyba wiedzą co robią.

Dlaczego chcesz przestać korzystać z CX200? Sam się napalam na CX300 warto by było wiedzieć dlaczego ich nie kupować.

najlepsze słuchawki do tej ceny to roccat syva ;) niemiecka jakość, od 2 lat używam i działają, dźwięk super ;) nieźle wygłuszają i mają wbudowany mikro do gamingu

wiadomo to nie jakies sennheisery za 1000zl ;) ale będziesz mega zadowolony

wyższa półka to monter HD ;) 150-200zł, najlepsze jakie miałem a bywało że posiadalem drozsze.

kupilem na przecenie prosto od producenta z 199 na 99 ;) takze warto sie rozgladac

roccaty i monstery maja 3 pary roznych rozmiarow gumek takze pasuja na każde ucho

Pomyliłeś chyba słuchawki douszne z dokanałowymi.

Dlaczego kabel musi być symetryczny? Sennheiser to firma z dużym doświadczeniem więc chyba wiedzą co robią.

Dlaczego chcesz przestać korzystać z CX200? Sam się napalam na CX300 warto by było wiedzieć dlaczego ich nie kupować.

Masz racje, chodziło mi o dokanałowe.

CX 200 popsułem - z mojej własnej winy. Nie zepsuły się - ja je zepsułem ;p

Kabel musi być symetryczny bo nie uznaje czegoś takiego jak uwijanie głowy kabelkiem z tyłu :) bezsens dla mnie + bardzo niewygodne.

CX 300 są dobre, wiec jak Ci pasuje niesymetryczny kabelek to bierz :)

@Druidboy o jakim modelu mówisz? Monster CLARITY HD ? 149 zł

Wiesz ja słuchawki tylko do muzyki używam (te dokanałówki) więc bez żadnych mikrofonów/przyciszaczy itp :)

ta clarity ;) mega są, tylko na poczatku uszy bolą bo one wchodzą bardzo głęboko, ale wyciszają totalnie otoczenie i jakość dźwięku jest jak na słuchawkach za 300zl

ta clarity  mega są, tylko na poczatku uszy bolą bo one wchodzą bardzo głęboko, ale wyciszają totalnie otoczenie i jakość dźwięku jest jak na słuchawkach za 300zl

a masz może jakąś recenzje do nich? po angielsku nawet bo nic nie moge znaleźć, jakieś testy/opinie itp

http://www.digitalcitizen.life/reviewing-monster-clarity-hd-high-definition-ear-headphones

tutaj cos jest, niby 4/5 oceniaja

wiadomo że raczej recenzje piszę audiofile ;) a do uzytku domowego raczej nie odróżnisz tych clarity od innych za 500-600zl ;) ale monster ma dobra jakosc, nie na darmo z beast byla seria monster beatsy ;)

Witajcie, miałem dylemat czy zakładać temat tu czy w Sprzęcie Komputerowym... padło tutaj, jeżeli źle to prosiłbym dobrotliwego moderatora o przeniesienie do odpowiedniego działu.

Potrzebuje najlepszych słuchawek dousznych w kwocie +/- 100 zł.

- kabel musi być SYMETRYCZNY, dlatego na starcie odpadają sennki CX 300 ()

wszelkie rankingi jakie patrzyłem są 2-3 lata wstecz dlatego pytam tutaj- może ktoś się zna na obecnym rynku.

Jak mają grać? Jak CX 200 i lepiej. Czyli lekkie podbicie bassu a góra w normie.