Jakie słuchawki polecacie do CS'a? w granicach 100-150zł, wiadomo, im tańsze tym lepsze.
Istotny jest również mikrofon, no wiecie, żeby nie działał jak jakieś gówno.
Jakie słuchawki polecacie do CS'a? w granicach 100-150zł, wiadomo, im tańsze tym lepsze.
polecam akg ghs Dźwięk idealny jak na akg przystało, a mikrofon nie szumi nie basuje , nie robotyzuje po prostu podaje czysty ludzki głos. W wersji białej da się je dorwać za 149zł z darmową wysyłką w mediamarkt
Superlux HD681 + Zalman Mic1/ Trust Starzz . Na integrze słyszę wszystko wyraźnie i potrafię dokładnie usłyszeć w jakim położeniu jest przeciwnik.
Według mnie najlepsze do CS'a są słuchawki douszne. Lepiej słychać kroki przeciwnika np. za ścianami. Jadę na Panasonic za bagatela 40zł i dźwięk jest super. Do tego kupisz sobie jakiś dobry, oddzielny mikrofon.
@up jeśli wybierzesz taki zestwa to polecam mikro wolno stojące trust strazz
@UP True, posiadam. Bardzo dobra jakość głosu, wyraźnie, bez szumów etc. i w przystępnej cenie.
Raczej dousznych nie wybiorę, po prostu przy dłuższym użytkowaniu mnie męczą. Ale dzięki za rade
creative fatal1ty są nauszne tak jak duża większość słuchawek 'gejmingowych' ale co tu dużo mówić.. ja tam wszystko słysze bardzo dobrze.
Mialem ostatnio ten sam problem jakie słuchawki wybrac. Zdecydowalem sie na Logitech g230 za 229 zł mikrofon jak za tą cene dziala swietnie i dzwiek tez jest na poziomie, a przedewszystkim są wygodne. Chociaż wiekszosc graczy zawodowych wybiera steelseries siberia v2.
Mam nadzieje ze pomogłem
Mialem ostatnio ten sam problem jakie słuchawki wybrac. Zdecydowalem sie na Logitech g230 za 229 zł mikrofon jak za tą cene dziala swietnie i dzwiek tez jest na poziomie, a przedewszystkim są wygodne. Chociaż wiekszosc graczy zawodowych wybiera steelseries siberia v2.Mam nadzieje ze pomogłem
Gdybym mógł wydać 230zł to bym szukał słuchawek właśnie w takiej cenie, a szukam słuchawek do 150 zł.
Superlux HD 681EVO + Zalman mic1 (a jeszcze lepiej Trust Starz microphone).
Wystrzegaj się słuchawech dla graczy!
P.S. Wyjątkiem są AKG GHS-1, Superlux HMC-631, Kingston Cloud, Qpad'y
A gdybym podniósł limit do 200zł? Widać coś ciekawego?
Jesli słuchawki otwrte by ciebie interesowały to zwróc uwage na Takstar Hi2050, aczkolwiek tutaj proponował bym coślepszego jak integra.
Ciekawą karta jest Audiotrak Maya U5.
Dobra, wielkie dzięki.
Temat wyjaśniony, do zamknięcia