Słuchawki na już!

Witam. Wczoraj padły mi słuchawki, a jest kilka premierek do nagrania, niestety moje cudeńka za 40 zł siadły a w zasadzie się rozsypały i tylko śmietnik przed nimi. Więc od wczoraj szukam słuchawek. Moje wymagania są takie, mikrofon ukryty, odczepiany, lub mało widoczny (nie chcę kija przy ustach), bardzo mile widziane obrotowe czasze, które muszą być dość duże, lub muszą zapewnić mi dobrą izolację. Całość nie powinna przekraczać 60 zł z przesyłką. Liczę na jakieś ciekawe oferty.

P.S

Czy ktoś z was miał kiedyś mikrofon na przewodzie ? Znalazłem kilka takich słuchawek, ale boję się że może to nie spełniać się dobrze. Co o tym sądzicie?

Polecam te oto słuchawki z mikrofonem. Sam je posiadam i jestem z nich bardzo zadowolony.

@UP miałem je , były dobre , ale nie najlepsze :S.Jak dla mnie lepiej uzbierać lepszą sumkę i kupić jakieś sennheisery :D.Sam posiadam sennheisery hd 201 i jestem zadowolony :D.

Czy ktoś z was miał kiedyś mikrofon na przewodzie ? Znalazłem kilka takich słuchawek, ale boję się że może to nie spełniać się dobrze. Co o tym sądzicie?
Szczerze to tylko takie mam, nie podchodzą mi za bardzo sterczące pały lub podobnego rodzaju.

Nikt jakoś nigdy na Skype/TS/fon nie narzekał. ;)

Panie Sheitah czy nie napisałem wyraźnie że słuchawki nie mogą mieć pały takiej. Ja chcę te słuchawki podłączyć sobie swobodnie do telefonu, i nie mam zamiaru chodzić z takim patykiem.

P.S

Eko skóra na nausznikach odpada.

Panie Sheitah czy nie napisałem wyraźnie że słuchawki nie mogą mieć pały takiej. Ja chcę te słuchawki podłączyć sobie swobodnie do telefonu, i nie mam zamiaru chodzić z takim patykiem.P.SEko skóra na nausznikach odpada.

Mój błąd. Ale Powiem Ci, że możesz go mieć złożonego (leży na słuchawkach na głowie) i mimo wszystko bardzo dobrze Cię słychać.

Znalazłem słuchawki które powinny Cię zainteresować: A4 Tech T-500-1

1.Mieści się w twoim zakresie finansowym,

2.Brak eko-skóry

3.Mało widoczny mikrofon. Ino mały pypeć, a nie wielka pała ;)

4.Możliwość dostosowania wyglądu zewnętrznego nauszników. Jak widać na zdjęciach, nauszniki mają zdejmowaną przezroczystą (chyba plastikową) osłonkę, dzięki czemu możesz wstawić sobie coś swojego. Taki tam miły bajerek ;) (jeśli nic nie pochrzaniłem)

Tak właśnie się nad nimi sam zastanawiam, ale te nauszniki są małe trochę, i tym się martwię, że może być słaba izolacja.

Edit

Zdecydowałem się na coś takiego Fellow Stereo Gaming Headset.

podsumuje temat

do 100zł

senhaisery hd201 - nie ma lepszych słuchawek - wygodne, solidne, długi przewód, dobra jakość/cena

ja mam mikrofon na przewodzie i jestem zadowolony, taki jakis za 15zł

"Zrównoważone odtwarzanie soczystych basów i krystalicznie czystych tonów wysokich nie pozostawia nic do życzenia."

za 80zł, nie skomentuje tego...

Spokojnie :) to i tak tylko do gier i nagrywania, do muzyki mam reloopy rh-2450.

A tak wgl te sennheiser, nie mają obrotowych czasz to dla mnie ogromny minus, i są brzydkie. Dodatkowo nie jestem przekonany mimo wszystko do tego mikrofonu na kablu dlatego zdecydowałem się na te gdyż z tego co czytałem w necie to opinie są o nich dość dobre, ładnie wyglądają i mają te bajerki, których szukałem.

Następnym razem nie stawiaj wyglądu nad jakością. Sennhaisery to firma z bardzo dobrymi słuchawkami, a ty kupiłes jakieś no-name. Nie czyta się opinii tylko recenzję.

Witam. Wczoraj padły mi słuchawki, a jest kilka premierek do nagrania, niestety moje cudeńka za 40 zł siadły a w zasadzie się rozsypały i tylko śmietnik przed nimi. Więc od wczoraj szukam słuchawek. Moje wymagania są takie, mikrofon ukryty, odczepiany, lub mało widoczny (nie chcę kija przy ustach), bardzo mile widziane obrotowe czasze, które muszą być dość duże, lub muszą zapewnić mi dobrą izolację. Całość nie powinna przekraczać 60 zł z przesyłką. Liczę na jakieś ciekawe oferty.

P.S