Słuchawki nauszne do 200 zł

Witam!

Z racji tego, że moje słuchawki douszne samsunga po 2.5 latach ciężkiej pracy wkońcu padły, postanowiłem wyposażyc się w nowe, ale tym razem nauszne. Słucham głównie electro, house, trance, dubstep, ale też czasami lubię posłuchać rapu czy rock'a. Słuchawki będą mi potrzebne do słuchania w busie, w szkole, na ulicy. Do komputera , gier mam inne. Zależy mi też, aby były dobrze wyizolowane czyt. zamknięte i wygodne oraz priorytetem dla mnie jest oczywiście dobrze grający bas. Z tego co wyczytałem na necie, to w granicach tej ceny są polecane: akg k518, k520, srh240. Polecacie je, czy może jeszcze jakieś inne?

Z góry dzięki!

W tym wypadku tylko i wyłącznie słuchawki do dj'ki z podkręconym basem:

http://allegro.pl/reloop-rh-3500-pro-ltd-3x-gratis-i3253794406.html

http://allegro.pl/pioneer-se-mj551-w-pelni-zamkniete-sluchawki-kolor-i3253429767.html

ja bym polecil te:

http://allegro.pl/re...3246175533.html Sam uzywalem ich ponad rok i bylem bardzo zadowolony glowne cechy ktore zauwazylem podczas ich uzytkowania to: mozesz sluchac muzyki w miare glosno i nie slychac jej na zewnatrz, maja dobry bass,nie szumia nawet przy sluchaniu power metallu, latwo przenosic, bardzo lekkie jak i w miare wygodne no i jezeli chcesz z nimi chodzic tak jak napisales do szkoly albo na dwor to maja mnostwo kolorow do wyboru wiec napewno znajdziesz cos dla siebie :P. Slucham glownie:rapcoru,metalu,dubstepu,rocku i techno, i przy tych utworach nie bylo na co narzekac. :) Wada moze byc delikatna budowa wiec nie mozesz sobie pozwolic na cos w stylu rzucenie nimi o sciane poniewaz lubia sie lamac w miejscu przesuwania (u mnie tak bylo ale mozna to naprawic w bardzo latwy sposob nawet samemu, bez wiekszej wiedzy w tych tematach i dzialaja jak nowe).

Zapomnialem dodac ze znajduje sie w nich przycisk do odbierania rozmow jak i mikrofon ktory niestety nie dziala przy komputerze ale sam mowiles ze nie chcesz uzywac ich w tym celu. Podobno dziala to tylko przy Iphonach i tu powiem jedno:dobry zart mi dzialalo przy telefonie ktory nawet nie ma androida xD.

A ja polecam Creative Sound Blaster Tactic 3D Alpha. Genialna jakość dźwięku i mikrofonu. Sam je posiadam od roku i sprawują się doskonale. W zestawie zazwyczaj znajduje się zewnętrzna karta dźwiękowa, której sterowniki dają ogromne możliwości.

Panasonic RP-HT225.

Witam!

Z racji tego, że moje słuchawki douszne samsunga po 2.5 latach ciężkiej pracy wkońcu padły, postanowiłem wyposażyc się w nowe, ale tym razem nauszne. Słucham głównie electro, house, trance, dubstep, ale też czasami lubię posłuchać rapu czy rock'a. Słuchawki będą mi potrzebne do słuchania w busie, w szkole, na ulicy. Do komputera , gier mam inne. Zależy mi też, aby były dobrze wyizolowane czyt. zamknięte i wygodne oraz priorytetem dla mnie jest oczywiście dobrze grający bas. Z tego co wyczytałem na necie, to w granicach tej ceny są polecane: akg k518, k520, srh240. Polecacie je, czy może jeszcze jakieś inne?

Z góry dzięki!