Słuchawki STEELSERIES SIBERIA V2 NAVI podróba?

Witam,

Przeglądając allegro natrafiłem na owe słuchawki po czym spojrzałem na cenę i się lekko zdziwiłem. Normalnie cena tych słuchawek to około 350 zł. Od razu przyszła mi myśl, że to jest jakiś oszust albo podróbki co o tym sądzicie?

link allegro: http://allegro.pl/steelseries-siberia-v2-navi-zolte-nowosc-w-polsce-i3882355203.html

Jezusie kolejny raz to muszę wkleić bo nie potraficie czytać uważnie.

Dodatkowe informacje WYSYŁKA Z CHIN. DOSTAWA 10 - 28 DNI ROBOCZYCH. WYSYŁKI REALIZUJEMY DO 2 DNI.

Domyśl się teraz jakie są.

Jezusie kolejny raz to muszę wkleić bo nie potraficie czytać uważnie.Domyśl się teraz jakie są.

Czytałem uważnie i widziałem to... Jakościowo wcale nie muszą być, aż takie złe. W moim pytanie bardziej chodziło o to czy to nie są jakieś podróbki.

"domysl sie jakie sa" oznaczało to ze to podróbki

Równie dobrze może to być normalny sprzęcik. Sprowadzając z takich miejsc nigdy nie masz pewności, czy to produkt zakoszony przez Chiny, czy może podróbka robiona na jego podobieństwo.

Może to być produkt, który ominął dotarcie do SS i cena nie obejmuje marki ; ) Nikt Ci nie powie jak jest na prawde

"domysl sie jakie sa" oznaczało to ze to podróbki

Tylko czy posiadanie czyjegoś loga i nazwę nie jest czasami przestępstwem?

Jest ryzyko i to duże, nie mowiąc juz o tym ze nawet oryginalne nie grzesza dobra jakością i trwałością. Na twoim miejscu nie pchał bym sie w to. Czekać miesiąc na paczke i mozliwa podróbka. Dasz rade znalezc duzo lepsze modele w nizszych cenach :)

Jest ryzyko i to duże, nie mowiąc juz o tym ze nawet oryginalne nie grzesza dobra jakością i trwałością. Na twoim miejscu nie pchał bym sie w to. Czekać miesiąc na paczke i mozliwa podróbka. Dasz rade znalezc duzo lepsze modele w nizszych cenach

Nie mam zamiaru kupować po prostu przeglądając allegro natknąłem się na tę słuchaweczki i się zdziwiłem.

Jest to normalny, oryginalny sprzet od SteelSeries, tyle ze przychodzi Ci bez oryginalnego opakowania i jego czas dostawy waha sie od 1 do 2 miesiecy, poniewaz idzie on prosto z miejsca, gdzie je produkuja. Sam kiedys przegladalem aukcje i natrafilem na te aukcje z sluchawkami (tez zalozylem temat na mmorpg.pl) i dowiedzialem sie, ze jest to w zupelnosci oryginalny sprzet. Takze, jezeli nie potrzebujesz sluchawek na "juz", mozna sie o takie cos pokusic.

Podobna sprawa tyczy się myszek deathadder od Razera są ewenementy kosztujące 99zł które z Razerem wspólny mają tylko korpus. Jak zależy komuś jedynie na tym, żeby wciskać kumplom "ej mam razera ej mam steelseries" to kupuje takie badziewie a jak faktycznie zależy mu na jakości to dopłaci i nie kupi co najważniejsze na allegro w pseudo sklepach

To jest chińczyk nazwany tylko nazwą firmą ,gdyż u nich nie ma patentów. Na pewno podróbka i lepiej zgłosić kolesia ,że badziew wciska.

Tak czy siak te słuchawki to jeden wielki crap... polecam superluxy .

Tak jak Pan wyżej. Jest tyle modeli od Superlux'a że każdy może wybrać coś dla siebie. Ja polecam HD681 Evo (MKII) + karta dzwiękowa lub DAC - nic nie zagra lepiej niż taki konfig w tej cenie.

Witam,

Przeglądając allegro natrafiłem na owe słuchawki po czym spojrzałem na cenę i się lekko zdziwiłem. Normalnie cena tych słuchawek to około 350 zł. Od razu przyszła mi myśl, że to jest jakiś oszust albo podróbki co o tym sądzicie?

link allegro: http://allegro.pl/steelseries-siberia-v2-navi-zolte-nowosc-w-polsce-i3882355203.html