Słuchawki SteelSeries

Siemanko, mam taki problem. Szukajac na necie sluchawek jakis takich w miare lepszych natrafilem na aukcje z sluchawkami SteelSeries Siberia V2. Nie ma w tym nic dziwnego, jednak dziwna jest ich cena, bo wynosi tylko 95-99 zł, na 2 aukcjach, reszta kosztuje powyzej 200 zł. Tutaj pojawia sie moje pytanie, czy wedlug was jest to podróbka czy moze jakas dobra okazja?

Tutaj macie tą aukcje: http://allegro.pl/steelseries-siberia-v2-nie-kupuj-podrobek-firma-i3803518929.html

(Zdj, opis wszystko sie zgadza. Nie wiem tylko czy jakbym zamowil, to nie przyslaliby jakiegos szajsu)

Raczej na pewno podróbka.

Niby mamy święta, ale o 50% jednego z flagowych produktów nie obniżą.

Radzę zapoznać się z komentarzami jakie otrzymał sprzedawca, w kilku z nich można przeczytać, że przesyłka idzie z Chin. :)

WYSYŁKA Z CHIN. DOSTAWA 10 - 28 DNI ROBOCZYCH. WYSYŁKI REALIZUJEMY DO 2 DNI.

Tak więc nie łudź się na oryginalny sprzęt na allegro po dobrej cenie.

Dzieki, za rozwianie watpliwosci.

A jaki sprzet polecalibyscie do 130 zł. Sluchawki + mikrofon lub słuchawki z mikrofonem?

http://www.ceneo.pl/1760472

Mój kumpel kupił te słuchawki za 80 zł (nie z tej akucji), czekał na nie prawie 2 miesiące przyjechały prosto z Chin bez oryginalnego opakowania mimo to nie były żadnymi podróbkami, zwyczajnie ominęły steelseries* chyba w Danii w którym są pakowane i przyleciały prosto do nabywcy. Kupywanie tych słuchawek za tak małą cene jest dosyć ryzykowne bo pędzą prosto z fabryki która jest w chinach - a jak wiadomo ten kraj słynie z podróbek, niemniej jednak warto spróbować jeśli chce ci się czekać bo możesz zaoszczędzić naprawdę sporo. Pamiętaj że jak gościu ma dużo pozytywów to raczej wie skąd je sprowadza i szajsu nie bedzię.

Kup Ozon Rage. Najlepsze spasowanie cena-jakość.

Stosunek cena - jakość to Superlux HD681, jak możesz dołożyc to Superlux HD681 Evo (MK II). Prosze Was nie wciskajcie nikomu "kreatiwów" czy innych bubli, szkoda Twojego hasju na taki szajs.

Jedyną alternatywą dla Superluxów jest Koss UR40

Mianowicie te słuchawki są sprowadzane z chin.:" WYSYŁKA Z CHIN. DOSTAWA 10 - 28 DNI ROBOCZYCH. WYSYŁKI REALIZUJEMY DO 2 DNI."

Owszem są oryginalne ale dostaniesz je bez pudełka instrukcji itp. Będą zapakowane tylko w folię. Wiem co mówię bo kolega właśnie takie kupił i są identyczne co oryginały tylko robione w chinach bo wychodzą mniejsze koszta produkcji. No i drugi minus jest taki, że czekasz na przesyłkę 10-30 dni :)

Stosunek cena - jakość to Superlux HD681, jak możesz dołożyc to Superlux HD681 Evo (MK II). Prosze Was nie wciskajcie nikomu "kreatiwów" czy innych bubli, szkoda Twojego hasju na taki szajs.Jedyną alternatywą dla Superluxów jest Koss UR40

Kolega ma rację, nie kupujcie słuchawek, które się nazywa "gejmingowymi", bo to wyrzucanie pieniędzy w błoto. Lepiej kupić normalne słuchawki. Na forach audio ludzie robią zbiorowe zamówienia z thomann'a(niemcy)i można kupić sprzęt jeszcze taniej, więc wystarczy kilka recenzji poszukać i będzie ok.

Jak chcesz słyszeć dosłownie wszystko to sobie kup tanie monitory studyjne superluxa, a nie crap nazywany gamingowymi słuchawkami. Będziesz miał do tego fajny sprzęt do odsłuchu domowego

Siemanko, mam taki problem. Szukajac na necie sluchawek jakis takich w miare lepszych natrafilem na aukcje z sluchawkami SteelSeries Siberia V2. Nie ma w tym nic dziwnego, jednak dziwna jest ich cena, bo wynosi tylko 95-99 zł, na 2 aukcjach, reszta kosztuje powyzej 200 zł. Tutaj pojawia sie moje pytanie, czy wedlug was jest to podróbka czy moze jakas dobra okazja?

Tutaj macie tą aukcje: http://allegro.pl/steelseries-siberia-v2-nie-kupuj-podrobek-firma-i3803518929.html

(Zdj, opis wszystko sie zgadza. Nie wiem tylko czy jakbym zamowil, to nie przyslaliby jakiegos szajsu)