Słuchawki X360+PC

Hello! Tym razem chciałbym poznać wasze propozycje słuchawek do Xbox'a 360 i PC:

1. Cena do 300 zł

2. Obsługa Xbox'a 360 (BARDZO WAŻNE!!!) i PC

3. Mogą to być słuchawki, może być headset, bez znaczenia.

4. Chciałbym, żeby całe ucho się w nich chowało (chyba takie słuchawki nazywały się zamknięte)

5. Zależy mi na czystości dźwięku oraz oddaniu przestrzeni

6. Fajnie, gdyby były wygodne

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi, jakby co to będę tutaj zadawał kolejne pytania, a WSZYSTKIE pomocne posty zostaną nagrodzone "Lubię to" ;)

Sporo tego jest. Asus Orion Pro for Consoles obsługuje Pc, Ps 3, XboX 360. Osobiście podczas gdy Asus mi je sprezentował byłem zadowolony z jakości dźwięku. mikrofon taki sobie ale dźwięk fajny. Z tego co się orientuję sporą ofertę słuchawek uniwersalnych ma Tritton Kunai, AX 180 itd. Zobacz sam pod tym linkiem http://www.trittonaudio.com/prod/xbox.asp . Niestety na temat ich "grania" wypowiedzieć się nie mogę.

A co myślicie o Turtle Beach?

Nie miałem z nimi styczności więc Ci nie powiem. Wyglądają jakoś tak przeciętnie i plastikowo ale może pod designem kryją się dobre słuchawki (za taką cenę można spodziewać się wiele)

Hello! Tym razem chciałbym poznać wasze propozycje słuchawek do Xbox'a 360 i PC:

1. Cena do 300 zł

2. Obsługa Xbox'a 360 (BARDZO WAŻNE!!!) i PC

3. Mogą to być słuchawki, może być headset, bez znaczenia.

4. Chciałbym, żeby całe ucho się w nich chowało (chyba takie słuchawki nazywały się zamknięte)

5. Zależy mi na czystości dźwięku oraz oddaniu przestrzeni

6. Fajnie, gdyby były wygodne

Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi, jakby co to będę tutaj zadawał kolejne pytania, a WSZYSTKIE pomocne posty zostaną nagrodzone "Lubię to" ;)