tak jak powyżej xD chodzi mi też by te słuchawki miały wyciszacz mikrofonu tzn. taki pstryczek, który wyciszy mikro
OSTRZEGAM! jeśli masz zamiar pisania "za takie pieniądze to gó*no kupisz" lub podobne to nie pisz i tyle ;D
tak jak powyżej xD chodzi mi też by te słuchawki miały wyciszacz mikrofonu tzn. taki pstryczek, który wyciszy mikro
OSTRZEGAM! jeśli masz zamiar pisania "za takie pieniądze to gó*no kupisz" lub podobne to nie pisz i tyle ;D
Ozon Rage. Najlepszy stosunek ceny do wydajności aktualnie ze słuchawek dla graczy.
Ja zawszę idę do 3-4 sklepów w pobliżu i zdaję się na rady pracowników, potem cisnę do tego z najlepszą ofertą i tyle.
Zresztą przekonałem się, że słuchawki z mikro są do dupska. Lepiej inwestować oddzielnie w tego typu rzeczach, bo nie raz już takie słuchaweczki za 100zł po kilku upadkach mi uszkadzało mikro / same słuchawki, albo to i to. - a tak mikro na biurku stoi, a słuchawki na uszach i tyle.
Również polecam Ozone rage st.
Są bardzo wygodne, dobry dźwięk.
Mikrofon oddaje czysty dźwięk, bez szumów.
Ja mogę polecić Gamecom 380.
Sam posiadam już długo i nie narzekam.
tez polecam plantronics gamecom 380, mam i w tej cenie sa naprawde niezle, mozesz sprobowac gamecom 780 ciekaw jestem jaka jest roznica. Watpie czy w cenie 90-95 zl znajdzie sie cos lepszego niz gamecom 380.
Co do Ozone to z 3 najtanszych modeli tylko jedne sa godne uwagi, ale nie pamietam ich nazwy.
Panowie, którzy polecają Gamecom 380 mają racje. Niedawno kupiłem i jestem zadowolony. Jedyny minus słuchawek, to materiał jakim obszyte są nauszniki. Strasznie zbiera kurz.
@Hawran
Masz racje. U mnie też wystarczy że trochę poleżą i już widać że są oblezione kurzem. Jest to jednak chyba jedyna wada jaką potrafię w nich odnaleźć.
tak jak wcześniej mówiłem "z wyciszaczem mikro takim pstryczkiem na kablu czy gdziekolwiek :D" Ozone Rage St mnie zaskoczył tym, że ładne w wyglądzie, odczepiane mikro (WOW!) ale jedno pytanie do posiadaczy tych słuchawek... czy mają ten pstryczek czy co do wyciszania mikra? bo nie będę odpinał mikro kiedy będę musiał to zrobić. a te Gamecom 380 fajnie też wyglądają xD.... według mnie to Ozone Rage ST wygrywa ... ale czekam na dalsze propozycje
a czy znajdę te słuchawki w MEdiamarkcie? /emoticons/nowe_biggrin.png" alt=":D" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20">
@EDYT tak whatever..... po ile dostane w sklepie te Ozone? do 150 zł muszą sie mieścić
i takie inne pytanie.... czy będę mógł też podłączyć do telefonu? do Samsunga Galaxy S Advence?
W Gamecom 380 masz taki pstryczek na jednym nauszniku.
nad regulacja glosnosci
dobra.. narazie wygrywa... Ozone Rage ST, ale ... czekam dalej na propozycje
@EDYT FAK!!!! nie mogę ich znaleźć w sklepach tj. mediamarket czy saturn
@EDYT2 dobra mam w komputronik xD ale można w takim sklepie je zamówić?
Tak można. Fakt faktem 380 też są bardzo fajnymi słuchawkami.
Polecam. Creative sound blaster tactic 3d alpha posiadam te słuchawki od pół roku i wg. mnie są bardzo przyjemne w użytkowaniu. Posiadają także chciany przez Ciebie przycisk do wyciszania mikro. Cena waha się ok. 150zł
ok. czekam na dalsze propozycje
Ozone rage st posiadają przycisk do włączania i wyłączania mikrofonu. Możesz je kupić na morele.net, gdzie ich cena w tym sklepie wynosi 120 zł .
@zreth mam w komputroniku do zamówienia xD ja nic nie kupuje jak z morele.net czy allegro.pl a tylko tam gdzie mogę kupić na miejscu
Poszukaj promocji w sklepach internetowych, ja tak kupiłam moje słuchawki z 240zl na 160 wiec mysle ze sie oplacało xD
@EDIT zmieniam zakres do 120 zł .... bo chcę zaoszczędzić na PSC xD