Witam.
Poszukuje dosyć konkretnych słuchawek z wbudowanym mikrofonem.
Budżet max 500zł ale chętnie wydałbym mniej
W każdym razie posiadam aktualnie
Creative Aurvana Live!
Słuchawki te są dla mnie niemalże idealne gdyby nie mała scena, wygoda i brak mikrofonu.
Jeśli chodzi o ich dźwięk to jest właśnie wykładnik mojego gustu brzemienia.
Ewentualnie + ~5db Basu
Korzystam z nich głównie słuchajac muzyki i do tego wystarczają mi w 100%
Potrzebuje zaś słuchawek wylacznie do grania w gry.
Słuchawki + zewnętrzny mikrofon odpadają.
Zwyczajnie nie mam tyle miejsca.
Zatem marzą mi się słuchawki które graja tak jak Cal! a najlepiej Cal!2 ( ewentualnie podbity troszkę bas ) i wieksza scena lepsze pozycjonowanie
oraz posiadają wbudowany mikrofon.
Słuchawki które aktualnie mam na oku to
Razer Blackshark - niestety ciężko o rzeczowe opinie osób które autentycznie je nosiły na głowie i nie są razerophobami
Cholernie mi sie podoba ich design. ( nie chce wygladajac w sluchawkach jak idiota )
HypeX Cloud 1 - nie są zbyt ładne ale zbierają bardzo dobre opinie oraz posiadaja ciekawe parametry 15-25khz i 55mm to calkiem niezle. Ponadto zachęca mnie fakt że o tak naprawdę takstara sułchawki przerobione pod gaming
Superluxy odpadaja totalnie nie moja bajka.
Proszę o opinie osób które opierają sie na własnych doświadczeniach oraz nie mają uprzedzeń
Osobiście nie mam opinii że Słuchawki wszystkie gamingowe to gówno i najlepiej kupić shure + mikrofon studyjny.
Posiadałem Razer Electra słuchawki bardzo przyjemne choć nieco zbyt basowe, zaś mikrofon w kablu zwyczajnie nie sprawdził się.
Najchętniej chciałbym poznać opinie osoby które posiadała/posiada razer blackshark i jej wrażenia z użytkowania ich oraz jej gust brzmieniowy.