Szukam w miarę dobrych słuchawek z mikrofonem. Ok. 120zł. Całkowicie się nie znam na słuchawkach, więc resztę zostawiam wam. Moje ostatnie słuchawki to: Trust GXT10 (Były całkiem ok lecz niestety zdarzyło mi się na nich usiąść.)
Słuchawki z mikrofonem
Od siebie mogę polecić Ozone Rage ST :]
Bum!
Jeśli marzyły Ci się słuchawki Markowe typu razer steelseries .. odradzam. To zwyczajna qpa w pięknym markowym opakowaniu
http://www.audiofanatyk.pl/polecane-sluchawki-nauszne-do-gier/
A nie dało by rady z innym mikrofonem? Bo z tego co widzę to wszędzie zm-mic1, a nie podoba mi się że jest to mikrofon zapinany na ubranie.
Powiem Ci tak że co do słuchawek to kupiłem z mikrofonem za około 115zł w grudniu 2013, nie wytrzymały i przez uszkodzenie mechaniczne wynikające z eksploatacji urządzenia musiałem je wyrzucić. Miałem je tylko do września 2014. Po tym czasie kupiłem jakieś tanie za 15zł i jeśli wytrzymają więcej niż te za 100zł to naprawdę nie ma co płacić więcej.
Niby płaci się za jakość wykonania i dźwięku ale moim zdaniem to totalna bujda. Wszystko też zależy do czego mają być te słuchawki.
Z drugiej strony zawsze polecałem opcję kupowania oddzielnie słuchawek i mikrofonu gdyż jest to o wiele lepsze rozwiązanie.
Musisz zadać sobie też pytanie jakie słuchawki potrzebujesz, dla graczy czy do muzyki i multimediów.
Osobiście nie wiem co polecić, ciężko, bo jak napisałem mi nawet takie za 115 zł nie wytrzymały dłużej niż pół roku.
Chodzi mi o słuchawki w do grania, głównie o całkiem dobry mikrofon, ale nie chce mikrofonu stojącego.
Zalmana nie przypina się do ubrania, tylko do kabla od słuchawek. Dla mnie to jest wygodniejsze, bo nic nie wystaje mi z boku ze słuchawek, nawet nie zauważam że ten mikrofon istnieje. Co do słuchawek to polecam klasyczny duet: superlux hd 681 + zalman mic-1.
Szukam w miarę dobrych słuchawek z mikrofonem. Ok. 120zł. Całkowicie się nie znam na słuchawkach, więc resztę zostawiam wam. Moje ostatnie słuchawki to: Trust GXT10 (Były całkiem ok lecz niestety zdarzyło mi się na nich usiąść.)