Słuchawki z zaczepami na uszy

Szukam słuchawek z zaczepami na uszy do 100zł. Oczywiście najważniejsza jakość dźwięku, a potem wygląd(żeby nie były zbyt duże i ciężkie). Proszę o propozycje tylko z zaczepami, ponieważ zwykłe słuchawki, jak i douszne wypadają mi(dziwne uszy mam). Nauszne też odpadają, nie lubię chodzić z wielkie ustrojstwem na głowie po mieście.

Szukam słuchawek z zaczepami na uszy do 100zł. Oczywiście najważniejsza jakość dźwięku, a potem wygląd(żeby nie były zbyt duże i ciężkie). Proszę o propozycje tylko z zaczepami, ponieważ zwykłe słuchawki, jak i douszne wypadają mi(dziwne uszy mam). Nauszne też odpadają, nie lubię chodzić z wielkie ustrojstwem na głowie po mieście.

Też mam problemy z uszami.Mam krzywe kanały przez co jeżeli mam przeziębienie to mam ból uszu.Prócz tego, że mam krzywe kanały słuchowe, mam jeszcze bardzo wąskie, a znalazłem idealne słuchawki bez zaczepów, tylko takie które idealnie wpasowują się w ucho, dzięki swojej "technologii".Warto sprawdzić, sam mam ich już trzecią parę, a jadę od nich od ponad 2 lat

http://www.mediaexpert.pl/sluchawki-douszne/sluchawki-panasonic-rp-hje125e-a,id-128611?gclid=CMr9rLu7470CFZQZtAodbE4AYw

Nie wiadomo czy by mi pasowały, a żeby to sprawdzić musiał bym je kupić. Czekam na kolejne propozycje.

Czekam na propozycje, trochę mnie nagli.