Słuchawki

Witam.

Jakie polecacie słuchawki? Ja mam na oku takie SHARKOON SHARK ZONE H30 czy ktoś może się wypowiedzieć czy dobry wybór czy szukać innych;p

Ja mam z kerfura za 60zł, przynajmniej nie szkoda jak najadę kabel krzesłem, albo jak spadną na ziemie. Wszystko słychać, polecam.

Jak chcesz gejmingowe to HyperX Cloud albo dwójki. To konstrukcja Qpadow, słuchawki izoluja dźwięk bardzo dobrze, mikrofon odpinany, bardzo wygodne, gąbki welurowe w zestawie, dobry dźwięk w grach i multimediach możliwość podłączenia ich do komputera posiadającego tylko jedno gniazdo 3.5 mm jack. Dużo akcesoriów, torba podróżna, przejściówki, kabel z potencjometrem

Dobre pozycjonowanie w grach, ale też muszę przyznać że czasami chciałbym żeby grały głośniej.

Kabel w fajnym oplocie, solidne są ogólnie.

Słuchawki hyperx cloud i v2 dobry tylko przy dobrej karcie dźwiękowej bo wbudowaną mają słabą
Polecam sprawdzić tutaj
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Y-xFzrXCvsqTkIZWKxhW9piFbXTacUOrvzNZSfjfzrE/edit#gid=0

A co do twojego pytania, raczej słaby wybór, lepiej kupić normalne słuchawki i oddzielnie mikrofon

ja mam arctis 7 bezprzewodowe i jestem mega zadowolony, mialem wczesniej HyperX z dobra karta zew. i wiele innych sluchawek.
Kabel to zuo

A do jakich gier mają być słuchawki?

Witam.

Jakie polecacie słuchawki? Ja mam na oku takie SHARKOON SHARK ZONE H30 czy ktoś może się wypowiedzieć czy dobry wybór czy szukać innych;p