Witam.
Poszukuję słuchawek z dobrym basem i aby były wygodne. Cena tak do 100zł ale się jeszcze zobaczy bo jeszcze Boże Narodzenie .
Witam.
Poszukuję słuchawek z dobrym basem i aby były wygodne. Cena tak do 100zł ale się jeszcze zobaczy bo jeszcze Boże Narodzenie .
hmm tanie z fajnym basikiem moglbym polecic Behringery HPM1000 kolega ostatnio kupil by przetestować i patrzac na cene zostalismy pozytywnie zaskoczeni jakoscia dzwieku
Ciekawie wyglądają . Jeszcze sobie popatrzę bo jak mówię "Muzyka Bez Basu Jest Jak Sex Bez Orgazmu".
Też szukam słuchawek do 100 zł ;D.A potrzeby to dobry bass , micro , i dosyć głośne , głownie mi chodzi o lola i cs , ale tak jak napisałem żeby też były dobre do muzyki.
Co myślicie o tych ?
http://allegro.pl/x-kom-pl-sluchawki-creative-hs-800-fatality-gaming-i1993348728.html
http://allegro.pl/nowe-sluchawki-nauszne-creative-hq1400-hq-1400-i1998317474.html
hmmm... ja mam właśnie słuchawki creative hs-800 fatal1ty. To dobry wybór (kupiłem 6 miechów temu w komputroniku za 119 zł - dziś to ok. 129 lub więcej; tak to ten "potop" w Tajlandii), do cs'a świetne, bo do tej gry zostały stworzone. A z muzyką daje rade - bas dobry. Życzę udanych zakupów. Wesołych Świąt
Jak go gier to Creative HS-800 Fatality Gaming
A do słuchania to jakieś Creative
Mnie chodzi o słuchawki do muzyki. Do grania to mam głośniki w każdym kącie pokoju więc jest dobrze a potrzebuję taki słuchawki jak jadę puchą do szkoły i na przerwy.
Basy dobry dźwięk wygoda.
RELOOP RH 2450 MK2 do słuchania są świetne. Ja używam ich do przejść w muzyce. Świetna izolacja.
Pioneer SE-M290 to jeszcze lepszy wybór.
Jak do basu to tylko SoundMagic PL11.
A te RELOOP RH 2450 MK2 to jakie mają wejście? Mam Samsung Wave 533 i do niego pasuje wejście MiniJack 3.5mm .
Ja tam polecam słuchawki SENNHEISER HD201, są wygodne i mają świetny dżwięk :P Sam mam takie
A jeżeli nie te to i tak polecam słuchawki od SENNHEISER albo KOSS, są to jedne z lepszych (chyba nawet najlepsze firmy jeżeli chodzi o słuchawki)
Polecam te słuchawki, które podał kolega wyżej, mam takie same i są nawet dobre
No w reloopach jest duże, ale przejście można kupić. Warto, słuchawki są boskie, mimo przejścia bym je kupił.Ja najprawdopodobniej puki zajmuję sie muzyką to przy reloopach pozostanę.
Gamecom Plnatronics 367, bardzo dobre słuchawki. Cena max do 110zł. (ja kupiłem w empiku za 105zł)
Reloop RHP-10 jak dozbierasz jeszcze 200stówki, ale myśle że warto, albo RH 2450 MK2 tak jak już podawali.
Zakupię w niedługim czasie RELOOP RH 2450 MK2 ze względu na dobre opinie .
Pozostaje jedynie kwestia przejściówki Mini Jack 3.5mm.
Witam.