Sluchawki

ZAMSZZZZ :x

A tak powaznie to zdecydowalem ktore wybiore tylko chcialbym napisac chyba ostatni moj post a mianowicie czy moze ktos porownac mi sluchawki http://allegro.pl/sluchawki-nauszne-mdr-xb300-sony-ciemnoniebieskie-i2491044558.html i http://allegro.pl/wyprzedaz-akg-k518-k-518-tylko-4szt-4deejays-i2503494836.html Ktore beda lepsze ? Ktore sprostaja moim wymaganiom

Te sluchawki od sony podobaja mi sie bardzo tak samo jak tamte ktore poleciles wczesniej,a co do tych Superlux HD668B to sie chyba do nich nie przekonam jezeli chodzi o ten bas poniewaz moje stare sluchawki mialy bardzo dobry bas i po zmianie ich na poprzedniczki (tylko zanim nie kupie nowych) bardzo brakowalo mi tej zacietosci. Ogolnie to slucham muzyki rock,metal a czasem techno,gram tylko w wowa i lola wiec nie potrzebuje sluchawek np. do gier mmofps tylko wlasnie takich zeby sobie pogadac na skype,milo posluchac co krzycza do mnie npc ^^ no i posluchac muzyki. Moze to cie cos naprowadzi na te idealne dla mnie .

No i ktore sa bardziej wytrzymale, ogolem chce poznac wasza opinie na ich temat :P.

Te AKG właśnie mam na uszach. :D Są niebotycznie wykonane, co już zresztą pisałem. Mam je rok, a wyglądają jak nówki, mimo tego, że niedbale chowałem je do plecaka codzinnie w szkole. Plecakiem nie raz się rzucałem. :P Przy większej głośności fajnie drgają membrany z słuchawkach, jak ma się je na uszach. Moim skromnym zdaniem są lepsze od Tych Sony, no ale kosztują sporo więcej. Basu mają nieco mniej, jednak jest on lepszej jakości i nie przesłania tak bardzo pozostałych pasm.

Wygodą i ceną wygrywają Sony, jednak dźwięk i izolacja stoi po stronie AKG.

Jak coś to tu masz za 150zł.

Warto też wspomnieć o fakcie, że te kolorowe wersje K518 mają krótszy kabel(ok.1m), niż te czarne (2,5m).

Witam

Poszukuje nowych sluchawek nausznych do komputera. Zalezy mi na dobrej jakosci w grach jak i przy sluchaniu muzyki, milo bylo by gdyby sluchawki byly odrazu z mikrofonem ale nie koniecznie musza go posiadac, sluchawki bezprzewodowe nie wchodza w gre :), cena to maks. 150zl.

Mam nadzieje ze polecicie mi cos ciekawego :>