Słuchawki

Witam.

Ostatnio zepsułem moje dotychczasowe słuchawki, więc nadszedł czas na kupno nowych.

Wiem, że takich tematów jest mnóstwo, ale we wszystkich powtarzają się te same modele które mi nie pasują.

Znalazłem już jedne i chciałbym abyście wypowiedzieli się na ich temat:

http://allegro.pl/plantronics-gamecom-380-367-nastepca-24h-i2966865399.html

Wiem, że nie powinno się kupować słuchawek "gamingowych", ale z tego co wyczytałem to słuchawki Plantronics'a trzymają jeszcze w miarę poziom.

Jeśli jednak uważacie, że te słuchawki się nie nadają to możecie polecić coś od siebie. Słuchawki za +/- 100 zł z mikrofonem, nauszne, najlepiej zamknięte.

Z góry dziękuje.

To co wybrałeś to chyba najrozsądniejszy wybór. Cena/jakość idealna, do tego ciepłe brzmienie i są bardzo wygodne. Szczerze polecam. Znam wiele osób, które je mają w tym streamera Grabę. Są to osoby niezwykle zadowolone z owych słuchawek.

Graba ma Gamescomy 780.

@UP dokładnie

@TOPIC

A ja tych słuchawek nie polecam. W tej kategorii cenowej nie dają najlepszych wyników. Strasznie grzeją w uszy.

@Xaorus

Pytanie czy te osoby miały lepsze? Nie chodzi cenowo, ale coś dobrego a nie for gamers.

@TOPIC

Za 140 zł masz KOSS SB45, taniej (za 80-90zł) dostaniesz Superlux HD 681 lub - nie mają mikrofonu, ale można kupić bardzo dobry mikrofon Zalman ZM-MIC1 i przypiąć go do kabla.

Witam.

Ostatnio zepsułem moje dotychczasowe słuchawki, więc nadszedł czas na kupno nowych.

Wiem, że takich tematów jest mnóstwo, ale we wszystkich powtarzają się te same modele które mi nie pasują.

Znalazłem już jedne i chciałbym abyście wypowiedzieli się na ich temat:

http://allegro.pl/plantronics-gamecom-380-367-nastepca-24h-i2966865399.html

Wiem, że nie powinno się kupować słuchawek "gamingowych", ale z tego co wyczytałem to słuchawki Plantronics'a trzymają jeszcze w miarę poziom.

Jeśli jednak uważacie, że te słuchawki się nie nadają to możecie polecić coś od siebie. Słuchawki za +/- 100 zł z mikrofonem, nauszne, najlepiej zamknięte.

Z góry dziękuje.