Słuchawki

Witam, poszukuję słuchawek w granicach 200 zł, najlepiej do 150 zł. Będę ich używał głównie na zewnątrz, jeżdżąc na rowerze więc muszą się w miarę dobrze trzymać głowy. Za źródło robił będzie telefon Samsung I9001 (Galaxy S+). Słucham głównie rock'a, punk rock'a i metalu ale najlepiej jeśli będą uniwersalne. Dodam jeszcze iż lubię dobry bass (tylko żeby później uszy nie bolały ;) ). Do tej pory używałem słuchawek Sennheiser HD201 i Sennheiser MX170, 201 jeszcze się dobrze trzymają ale MX170 po roku użytkowania nie wytrzymały więc muszę je wymienić ;) Z góry dziękuję za pomoc.

Up.

warn_ico.png
Odświeża się co 72h, warn. - crracked

Sam dopiero szukałem dousznych słuchawek wartych uwagi, ale jednak ciężko bez odsłuchu, polegać tylko na komentarzach. Jutro powinny mi przyjść Cresyny Axe IV, mogę dać znać jak się będą sprawować ;)

Najlepsze w tej cenie będą Creative Aurvana Live! oraz AKG K518 DJ LE. Choć ja ogólnie nie polecam używania słuchawek w trakcie jazdy na rowerze, bo nie jest to zbyt bezpieczne.

Najlepsze w tej cenie będą Creative Aurvana Live! oraz AKG K518 DJ LE. Choć ja ogólnie nie polecam używania słuchawek w trakcie jazdy na rowerze, bo nie jest to zbyt bezpieczne.

jeśli chodzi o Creative AL bardzo polecam ; )

a co do autora to przypominam, że odświeżanie tematów dozwolone jest po 72h ; )

Koss Porta Pro

Creative Aurvana Live! +1

http://allegro.pl/ak...3441078090.html

http://allegro.pl/sl...

s
luchawki od reloopa sa troche lepsze pod wzgledem dzwieku ale moim zdaniem mniej wytrzymale :).

btw co do up i 2x up mysle ze autorzy tych postow nawet nie przeczytali tematu :3.

Kolega polecił mi Sony MDR MX600 i takie właśnie kupiłem, grają świetnie. Tak czy siak dzięki za pomoc, temat do zamknięcia.

Do 150zł najlepszym rozwiązaniem będą Superlux HD688B

Można je porównywać do słuchawek klasę wyżej.

Jeżeli chcesz wydać jeszcze mniej to Sennheiser'y lub drugie superlux'y

Witam, poszukuję słuchawek w granicach 200 zł, najlepiej do 150 zł. Będę ich używał głównie na zewnątrz, jeżdżąc na rowerze więc muszą się w miarę dobrze trzymać głowy. Za źródło robił będzie telefon Samsung I9001 (Galaxy S+). Słucham głównie rock'a, punk rock'a i metalu ale najlepiej jeśli będą uniwersalne. Dodam jeszcze iż lubię dobry bass (tylko żeby później uszy nie bolały ;) ). Do tej pory używałem słuchawek Sennheiser HD201 i Sennheiser MX170, 201 jeszcze się dobrze trzymają ale MX170 po roku użytkowania nie wytrzymały więc muszę je wymienić ;) Z góry dziękuję za pomoc.