Witam. Myślę nad kupnem słuchawek Steelseries Siberia v2 lub Asus Orion. Piszcie swoje opinie, które lepsze.
Słuchawki
Jeśli chcesz headset to pomyśl nad "Superlux HMC631"
O ile słuchawek Steelseries Siberia v2 nie miałem okazji testować to Asus RoG Orion for Consoles były naprawdę niezłe i zwykłe syberie zdecydowanie biją na głowę. Może mikrofon na karcie spisywał się średnio ale poza nią był jak w każdych innych słuchawkach. Sam dźwięk natomiast był przyjemny, dobrze odegrana scena i w grach nie ma możliwości pomyłki. Jeśli masz te 300 zł na słuchawki to zastanów się albo nad tymi Asusami albo Razer Kraken.
Down@
Aha, fajnie. W nowym roku więcej upartości życzy Xao
A no i jeszcze takie ps.
Byłem djem a nie laikiem muzycznym. Wiem co to dobry dźwięk i nie trzeba mi tłumaczyć
Jestem pewien w 100% że superlux'y które podałem biją te słuchawki pod względem jakości dzwięku i mikrofonu.
A jakieś tam Razer'y tym bardziej.
Bierz Steelseries Siberia v2 to jest mistrz.
Siberie V2 są emm wujowe? na potęgę? wypormowane dzięki pro playerom, a gimby no cóż... skoro jakiś xyz z teamu zyx gra w nich to muszą być uber. Przykro mi dzieci Siberie ssą "głośniczki" Superluxą za mniej niż 100 zł Polecam http://www.audiofanatyk.pl/polecane-sluchawki-nauszne-do-gier/
A drugą rzeczą jest (ja to tak nazywam) "paradoks gamingowców". Po co ci słuchawki za 300zł skoro będziesz ich używać najprawdopodobniej z pierwszą lepszą zintegrowaną kartą dźwiękową ;_; no kurr....
Też bym był za Superlux, mam już dwie pary z tej firmy i muszę powiedzieć, że są naprawde super. Ale bez jakieś konkretniejszesz karty to nie pociągniesz.
Witam. Myślę nad kupnem słuchawek Steelseries Siberia v2 lub Asus Orion. Piszcie swoje opinie, które lepsze.