Smarfton do 1400zł

Szukam smartfona z max. ceną podaną powyżej. Ma mieć Androida, dobry aparat i (w miarę) ładny design. Heeeelp

Nexus 5.

Do tego progu cenowego zdecydowanie najlepszy :)

HTC ONE M8

z1 albo z2 ( mysle, ze gdzies mozesz znalesc w tej cenie )

Polecam Sony, tak jak wyżej. Xperia z1 albo z2. Sam mam z1 od pewnego czasu. Niesamowicie zadowolony jestem.

Ja polecę Ci samsung galaxy note 3. Sam posiadam go prawie rok. Działa płynnie bez zarzutów, aparat również bardzo dobry. Dodatkowo w sony z możesz robić zdjęcia pod woda, jeśli Ci tak zależy :D

Najlepszy telex za ta cene to obecnie Sony Z2 Kamera 20.7 Mbp, której Sony rowniez uzyczylo Note 4, Jakosc wykonania uwazam ze solidniejsza niz metalowy HTC One M8. Sony z2 upadl mi jakies 20x jak na razie ani ryski (jest oczywiscie w sylikownowym ochraniaczu). Sony z2 jako producent systemu nagłośnienia użyczył rownież programu Enchanced Music, który wyciska max z kazdej muzyki nawet mp3, dzieki czemu nie potrzeba niewiadomo jakich sluchawek by uzyskac znakomity efekt (ktorego wiekszosc telefonow nie uzyska nawet z super sluchawkami). Bateria trzyma srednio 3x dluzej niz w Samsungu S5 (moja dziewczyna ma S5). Pozatym wnetrznosci sa tak kosmiczne, ze pozwola Ci grac w gry z PS4 uzywajac telefonu jako zdalnego ekranu lub jesli wiesz jak rowniez telefon bedzie emitowal PS 2/3, PSP.

Jakies pytania? W chwili obecnej Sony Z2 nie ma sobie rownych w tej cenie i rozmiarach.

Pozdrawiam

Szukam smartfona z max. ceną podaną powyżej. Ma mieć Androida, dobry aparat i (w miarę) ładny design. Heeeelp