Smartfon albo TELEFOn

Mój smartfon padł niczym puszka pandory, potrzebuję jakiegoś telefonu do 300 zł. Nie oczekuje cudów za tę cenę, jednak potrzebuje czegoś do dzwonienia.

Minimalne wymagania :

- bateria (dobrze aby trzymała 2-3 dni),

- aparat (minimum 5 mega, lubię sobie robić fotki),

- firma może być chińska, nie musi być znanej marki,

- dobrze by było aby mieć na pokładzie 1 GB ram,

- procesor jeśli będzie 4 rdzeniowy będę wniebowzięty.

- wyświetlacz (najmniej mnie interesuje, abym na nim coś widział),

- Może być win 8.1, chociaż skłaniam się na androida,

- nie może być używany, nie lubię używek,

- dobrze by było aby zestaw zawierał słuchawki,

- szukam czegoś prostego do dzwonienia,

- nie interesują mnie gry,

- jedynie aby posiadał radio,

- obsługa internetu,

- skype oraz gg,

To Tyle ;)

Pomyśl nad Kruger&Matz. Są różne modele, wiem, że Live i jakieś jeszcze.

Trochę wychodzi po za wyznaczoną przez Ciebie kwotę, ale polecam Samsung Galaxy Grand Prime. Dotykowy, 4 rdzeniowy procesor, wyświetlacz 540 x 960 px (5.00") 220 ppi, wbudowane 8gb pamięcie. Telefon robi piękne zdjęcia i filmy(aparat 8 Mpx), dodatkowo posiada aparat z przodu telefonu (5 Mpx), który ma możliwość robienia zdjęć panoramicznych. Pomimo, że użytkuje go dopiero kilka tygodni, to mogę powiedzieć, że jest bardzo szybki. Nie zawiesza się nawet, gdy uruchomione jest kilkanaście aplikacji naraz. Po za tym, bardzo dobrze łapie wi-fi. POLECAM!

Polecam Ci LG F60 dobrze się sprawdza, aparat okej, bateria długo trzyma :) sprawdź

Chłopaki najpierw przeczytajcie a później piszcie... "nie może być używany, nie lubię używek" "potrzebuję jakiegoś telefonu do 300 zł."

Chłopaki najpierw przeczytajcie a później piszcie... "nie może być używany, nie lubię używek" "potrzebuję jakiegoś telefonu do 300 zł."

Ale my czytamy temat. Wskazuje na to chociażby wstęp mojej wypowiedzi; "Trochę wychodzi po za wyznaczoną przez Ciebie kwotę...". Wychodzę z założenia, że lepiej wydać trochę więcej, niż potem żałować. Poleciłem mu droższy telefon, bo jest dobry, a cena nie jest dużo wyższa.

Trochę wychodzi? Zdecydowanie widać że ten telefon jest w granicach nowy 650-800zł więc dwa razy tyle. Ale nie ma co tu się kłócić, od siebie mogę polecić LG L5 II którego używałem 2 lata. Prosty w obsłudze, bateria przy całym dniu korzystania z internetu wytrzymywała od rana do wieczora, teraz gdy oddałem go dla członka rodziny wytrzymuje od 3 do 5 dni. Wracając do internetu bardzo dobrze się do tego nadawał a wykorzystywanie danych było dosłownie zerowe. Wyświetlacz całkiem przyzwoity gdy miałem problem tydzień czasu na gwarancji i wymienili na nowiutki. Aparat 5mpx z tyłu (z przodu niestety nie ma) również daje radę. Minus tego telefonu niestety to jest pamięć RAM, skype na nakładce od Orange z wszystkimi tymi zbędnymi aplikacjami nie współpracowało w ogóle, jednak GG jak najbardziej. Sprawdź jakieś recenzje tego telefonu na internecie jeśli byłbyś ciekawy, ja byłem z niego bardzo zadowolony.

A poza tym telefonem to mogę zaproponować Microsoft Lumia 532, Goclever Quantum 500 no i tak jak wyżej ktoś powiedział Kruger&Matz LIVE w cenie wszystkie ok. 300zł

Nokia C2

Mój smartfon padł niczym puszka pandory, potrzebuję jakiegoś telefonu do 300 zł. Nie oczekuje cudów za tę cenę, jednak potrzebuje czegoś do dzwonienia.

Minimalne wymagania :

- bateria (dobrze aby trzymała 2-3 dni),

- aparat (minimum 5 mega, lubię sobie robić fotki),

- firma może być chińska, nie musi być znanej marki,

- dobrze by było aby mieć na pokładzie 1 GB ram,

- procesor jeśli będzie 4 rdzeniowy będę wniebowzięty.

- wyświetlacz (najmniej mnie interesuje, abym na nim coś widział),

- Może być win 8.1, chociaż skłaniam się na androida,

- nie może być używany, nie lubię używek,

- dobrze by było aby zestaw zawierał słuchawki,

- szukam czegoś prostego do dzwonienia,

- nie interesują mnie gry,

- jedynie aby posiadał radio,

- obsługa internetu,

- skype oraz gg,

To Tyle ;)