Smartfon Dual sim ok. 400 zł

Zastanawiałem sie troche na Lenovo ale a850 chyba troszke za duży (5.5). Macie jakies propozycje? Myslalem tez nad Archosem plat

za 400zl ??....kupowanie chinola to jak gra w lotka przesylka nie jest ubezpieczona na 100% wiec jak zginie masz porobione + za zwrot placisz ty i to nie 12 zl jak w allegro tylko duzo wiecej :)doluz 100-200zl i kupisz z polski cos fajnego :)

Z polski made in china? Aktualnie wiekszosc rzeczy robione jest w chinach i to wcale nie oznacza że jest to źle ;) Chiny są rozwiniete bardziej technologicznie niz polska

w tej cenie ja widzę dwa typy:

Pentagram Monster P430-1 - posiadam takowy od prawie dwóch lat i jestem zadowolony z zakupu. duża bateria i dwie karty sim to główne zalety tego tel. ponoć zdarzają się felerne egzemplarze, ale póki co, mój działa bez zarzutu. cena w satutn.pl 449zł

Motorola Moto E XT1021 - na taki chcę obecnie wymienić monstera. mniejsza bateria, ale w zamian więcej ram no i android 4.4.2. cena od 488zł

@UP Poszukalem troche w necie i znalazlem jeszcze Lenovo A820 i ZTE v987 . Zależy mi głownie żeby obsługiwał jednak te Aero2. Monstera wlasnie obczajam

@Edit wydaje mi sie ze jednak 1GB powinno być (a nie 750)

jeżeli nie odstrasza Cię fakt że w razie awarii telefonu, lub wady fabrycznej (a takie zdarzają się nawet w markowych telefonach) okres realizacji gwarancji może potrwać nawet do 6miesięcy, z nie zawsze satysfakcjonującym skutkiem, to możesz ciągnąć telefon z chin. nie mówię że są gorsze, ale zawsze lepiej mieć serwis na miejscu, a te telefony podane przez ciebie takowego w UE nie mają. ZTE ma serwis tylko na wybrane modele smartfonów a lenovo nie ma go wcale.

a może coś takiego

HTC Desire 310 - 4rdzenie, 1gb ram bateria 2000mAh cena około 500zł w polskim sklepie

A820 i ZTE polecam bardzo!!! ;)

Rowniez polecam A820. Posiadam go od roku i jestem zadowolony

Z polski made in china? Aktualnie wiekszosc rzeczy robione jest w chinach i to wcale nie oznacza że jest to źle Chiny są rozwiniete bardziej technologicznie niz polska

Chyba nie rozumiesz zbytnio...ten telefon leci z Chin bez ubezpieczenia(czyli zginie to nie masz teelfonu nikt ci pieneidzy nie wroci) , w razie jakiejkowiek wady a przysylane z Chin maja je czesto ,,,powodzenia w "reklamacji" dlatego kupowanie takiego teelfonu to jak kupowanie kota w worku.

Bez owijania w bawełne, polska firma nie całe 400 zł tak jak chciałeś, dual sim - jest.

http://www.oleole.pl/telefony-komorkowe/kruger-matz-mist-km0405-czarny.bhtml?from=pla&gclid=CIjiif6q28ACFYXJtAodz24Acw#opis

Nie patrzac na cene . Co powiecie na temat Xiaomi red rice 1s?

Zastanawiałem sie troche na Lenovo ale a850 chyba troszke za duży (5.5). Macie jakies propozycje? Myslalem tez nad Archosem plat