Smartfon z Androidem jako drugi monitor?

siemka,

świta mi w głowie pomysł aby podłączyć do komputera smartfon jako drugi monitor do wyświetlania danych z MSI Afterburnera, czyli temperatur, użycia pamięci itd, ponieważ nie lubie mieć zaśmieconego monitora takimi informacjami. orientuje się ktoś czy coś takiego jest wykonalne i ew jak to zrobić? :)

Nie ma opcji. No bo jak? Kablem USB? Ten kabel jest to przesylu danych nie obrazu. To sa dwie inne bajki. Dodatkowo parowanie windowsa z androidem czy nawet sam wyświetlacz telefonu. Wiem ze bylo coś takiego jak My Phone Explorer apka której klienta ściągasz na pc a wlasnie apke na tel. Ale jak to działa. Nie wiem. Albo może sa tez apki dedykowane które się podobnie łączą jak mowa o mierzeniu wydajności kompa....

siemka,

świta mi w głowie pomysł aby podłączyć do komputera smartfon jako drugi monitor do wyświetlania danych z MSI Afterburnera, czyli temperatur, użycia pamięci itd, ponieważ nie lubie mieć zaśmieconego monitora takimi informacjami. orientuje się ktoś czy coś takiego jest wykonalne i ew jak to zrobić? :)