"Wszyscy wiemy". Miałeś? Czy jesteś kolejnym gimbem który naczytał się kwejków srejków? Osobiście miałem iphone 3, później samsunga galaxy s3, a teraz używam iphone 6. Szczerze powiem, że nigdy nie wrócę do telefonów firmy samsung, tyle razy ile mi się wcinał/miał freezy, to jeszcze z żadnym telefonem tak nie miałem, dlatego nie polecam. Iphone to dobry telefon, większość tych co się wypowiada w sposób negatywny na temat tego telefonu, to ludzie co nie mieli z nim styczności tylko przeczytali w internecie jaki to zły nie jest(oczywiście nie mówię, że wszyscy). Gdybym miał brać telefon w tej cenie z androidem to jakąś Z-etke od sony albo HTC.Pozdrawiam
Nie jestem "kolejnym gimbem," nie podoba mi się polityka apple w kwestii ograniczenia personalizacji - w tej kwestii mając sprzęt za takie pieniądze wydaje się być co najmniej idiotycznie, że jest tak ograniczone pole manewrowania w kwestii ułożenia sobie wszystkiego tak, jak nam by się to podobało, szczególnie, że nie jest wart swojej ceny - choćby po samych kosztach produkcji, które są śmiesznie niskie, więc płacimy za markę, a nie produkt, z resztą tak samo jak z LG, Samsungiem i całą resztą
co do zacinającego się samsunga - aż się uśmiechnąłem ,bo ja kupiłem zenfona 5 2/16, który się w ogóle nie zacina i działa jak złoto, a kosztuje 1/4 tego co sprzęt od samsunga/LG. W sumie nie zamierzam już kupować telefonów od znanych europejskich marek, bo wolę kupić telefon, a nie znaczek, nikomu nie muszę udowadniać, że mój telefon z chin nie jest gównem