Smartphone do 1500 zl

Podziękował za odpowiedzi , Iphone 4 nigdy mnie nie zawiódł i nie zdenerwował ale przyszłą pora na odmianę chyba postawie na lg g3 , badź własnie z2 A czy powrot do Andk bedzie dobra decyzja to zobaczymy

W takim razie powodzenia. Daj znać jaki telefon wybrałeś i jak się sprawuje według Ciebie :)

Pozdrawiam

htc one m8 troche drogi juz , m7 fajna cena tylko obawiam sie ze szybko sie zestarzeje wkoncu to jest juz jest roczny telefon :) Okay dam zanc :)

Daruj sobie teksty o Gimbach itd. Jestem prezesem spółki bestcena która prowadzi sieć sklepów w całej europie. Nie interesuje mnie Twoje przekonanie, mówie jak jest w rzeczywistości.

M8 rzeczywiście jest dobry jak na HTC, android 4,4 też jest dużo lepszy. Aczkolwiek gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem, wiedziałbyś że kolega szuka telefonu do 1500zł. M8 to wydatek rzędu 1900zł.

Daruj sobie teksty o Gimbach itd. Jestem prezesem spółki bestcena która prowadzi sieć sklepów w całej europie. Nie interesuje mnie Twoje przekonanie, mówie jak jest w rzeczywistości.M8 rzeczywiście jest dobry jak na HTC, android 4,4 też jest dużo lepszy. Aczkolwiek gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem, wiedziałbyś że kolega szuka telefonu do 1500zł. M8 to wydatek rzędu 1900zł.

Masz problem człowieku :) że ty sprzedajesz telefony w tych cenach to nie znaczy, że inne osoby też :) dużo nowych telefonów jest na Olx, trzeba tylko poszukać, lub na aukcjach allegro, Co mnie obchodzi kim Ty jesteś w internecie możesz zostać kim zechcesz, nawet kobietą z 3 cyckami więc, nie wypisuj kim jesteś lub chciałbyś zostać bo to nie ma nic do tematu :) Ty czytaj lepiej ze zrozumieniem :)

"Wszyscy wiemy". Miałeś? Czy jesteś kolejnym gimbem który naczytał się kwejków srejków? Osobiście miałem iphone 3, później samsunga galaxy s3, a teraz używam iphone 6. Szczerze powiem, że nigdy nie wrócę do telefonów firmy samsung, tyle razy ile mi się wcinał/miał freezy, to jeszcze z żadnym telefonem tak nie miałem, dlatego nie polecam. Iphone to dobry telefon, większość tych co się wypowiada w sposób negatywny na temat tego telefonu, to ludzie co nie mieli z nim styczności tylko przeczytali w internecie jaki to zły nie jest(oczywiście nie mówię, że wszyscy). Gdybym miał brać telefon w tej cenie z androidem to jakąś Z-etke od sony albo HTC.Pozdrawiam

Nie jestem "kolejnym gimbem," nie podoba mi się polityka apple w kwestii ograniczenia personalizacji - w tej kwestii mając sprzęt za takie pieniądze wydaje się być co najmniej idiotycznie, że jest tak ograniczone pole manewrowania w kwestii ułożenia sobie wszystkiego tak, jak nam by się to podobało, szczególnie, że nie jest wart swojej ceny - choćby po samych kosztach produkcji, które są śmiesznie niskie, więc płacimy za markę, a nie produkt, z resztą tak samo jak z LG, Samsungiem i całą resztą

co do zacinającego się samsunga - aż się uśmiechnąłem ,bo ja kupiłem zenfona 5 2/16, który się w ogóle nie zacina i działa jak złoto, a kosztuje 1/4 tego co sprzęt od samsunga/LG. W sumie nie zamierzam już kupować telefonów od znanych europejskich marek, bo wolę kupić telefon, a nie znaczek, nikomu nie muszę udowadniać, że mój telefon z chin nie jest gównem

@up Nie uważam, że twój telefon z chin jest gównem. Jeżeli Ci pasuje to ok, nie wypowiem się na jego temat, bo nigdy nie miałem telefonu z tej firmy. Miłego korzystania i pozdrawiam.

proszę :D

http://www.jiayupolska.com/jiayu-produkty/jiayu-g6

@up Nie uważam, że twój telefon z chin jest gównem. Jeżeli Ci pasuje to ok, nie wypowiem się na jego temat, bo nigdy nie miałem telefonu z tej firmy. Miłego korzystania i pozdrawiam.

Cisniesz na wszystkie telefony oprocz iphone,mowisz na ludzi, ze sa gimbami a sam zachowujesz sie tak samo jak opisane przez Ciebie "gimby". Tyle hipokryzji i braku samokrytyki nie widzialem jeszcze na tym forum. Co do tematu polecam ktoras z z'etek poniewaz miazdzy na benchmarkach konkurencyjne telefony i ogolem moim zdaniem jest to najlepszy dostepny wybor szczegolnie do gier,muzyki oraz modyfikacji wedlug wlasnego uznania.

Po jakich telefonach cisne? Tylko po samsungu i to z własnych doświadczeń ;)

Koniec offtopu jak masz jakiś problem to pisz pw

Pozdrawiam

Wybór padł na htc one m7 , podpasował mi wszystkim , wielkoscia , jakosci muzyki i calkiem niezlym wysiweitlaczem , cena tez spoko :)

Brawo za wybór. Mam od premiery i jestem mega zadowolony. Jeszcze 8 miechów i sam będę zmieniał telefon, tylko nie mam pojęcia co tam może HTC jeszcze pokazać :) Jakość wykonania M7 jest genialna, każdy to mówi jak weźmie telefon do ręki.

Brat rodzony posiada Iphony od 3, każdy model, aż do 5s. Potem stwierdził, że nie ma sensu i przesiadł się na M8 - również zadowolony na maksa. :)

Gratuluje wyboru, na pewno będzie Ci dobrze służył. Pozdrawiam ;)

Problem rozwiązany, więc zamykam. Następnym razem, przy takich jazdach, będą już warny.

Cześć szukam smartphona w tym budżecie , nie mogę się zdecydować za bardzo :/ Oczekuje płynności , komfortu przeglądnia internetu oraz dobrej jakości muzyki :P Aktualnie posiada iphon'a 4. Myślałem nad : Nexusem 5 , Z1 , LG G2 , HTC One m7 , Iphone 5, . Co o ty myślicie ? :D