Smartphone do 1500 zl

Cześć szukam smartphona w tym budżecie , nie mogę się zdecydować za bardzo :/ Oczekuje płynności , komfortu przeglądnia internetu oraz dobrej jakości muzyki :P Aktualnie posiada iphon'a 4. Myślałem nad : Nexusem 5 , Z1 , LG G2 , HTC One m7 , Iphone 5, . Co o ty myślicie ? :D

skoro masz 1,5 kafla i Ci zależy na dobrej jakości muzyki, to polecam galaxy wifi 4.0 z voodoo i zostanie Ci jakieś 1200-1300 na telefon, jaki? w sumie prawie żadna różnica, wszystko co tutaj kupisz będzie niemal identyczne (poza wyglądem), odradzam jedynie sprzęt od Apple, bo to..no cóż, wszyscy wiemy

Chciłalbym jednak tylko jedna zabawke :P takze ... a jesli chodzi o produkt firmy apple bylem jak najbardziej zadowlony tylko szukam czegos troche wiekszego :)

HTC One ma system Beats Audio wiec do muzyki jest naprawdę spoko. Jeżeli chcesz fajną zabawkę to polecam LG G2, który jest po prostu genialny.

odradzam jedynie sprzęt od Apple, bo to..no cóż, wszyscy wiemy

"Wszyscy wiemy". Miałeś? Czy jesteś kolejnym gimbem który naczytał się kwejków srejków? Osobiście miałem iphone 3, później samsunga galaxy s3, a teraz używam iphone 6. Szczerze powiem, że nigdy nie wrócę do telefonów firmy samsung, tyle razy ile mi się wcinał/miał freezy, to jeszcze z żadnym telefonem tak nie miałem, dlatego nie polecam. Iphone to dobry telefon, większość tych co się wypowiada w sposób negatywny na temat tego telefonu, to ludzie co nie mieli z nim styczności tylko przeczytali w internecie jaki to zły nie jest(oczywiście nie mówię, że wszyscy). Gdybym miał brać telefon w tej cenie z androidem to jakąś Z-etke od sony albo HTC.

Pozdrawiam

Mam Xperie z1 i jestem zadowolony, i mogę ci ją polecić.

Mam Xperie z1 i jestem zadowolony, i mogę ci ją polecić.

Ja też miałem Z1, zrobiłem przesiadkę na Z2, więc polecam.

Nie bierz Shitsungów ani nic od Apple. (Od Apple tym bardziej)

Nexus 5 ze względu na update'y no i to, że jako jeden z pierwszych dostanie andka 5.0

Dzieki za odpowiedzi :) wlasnie rozwazam na dolozenie do z2 ... tylko obawiam sie o wielkosc , czy nie jest ona zbyt duza ?

Dzieki za odpowiedzi :) wlasnie rozwazam na dolozenie do z2 ... tylko obawiam sie o wielkosc , czy nie jest ona zbyt duza ?

To już zależy czy lubisz tak duże telefony. Jeżeli tak to telefon polecam i warto dołożyć. :)

No wiesz przesiadka z iphon'a 4 ^^ napewno dla mnie bedzie duza :D ale podjade gdzies do skelpu i sobie wezme do reki :D

Najlepiej tak zrobić ;) Jak nie z2 to może, z2 compact. Mniejszy, ale chyba też droższy. Nie wiem.

Za 1,2k Jest LG G3 S. Ma on wyświetlacz 5', nie wiem jaki to rozmiar dla ciebie. Większy i trochę droższy jest LG G3. Ma wyświetlacz 5,5' no i ma tez mocniejsze parametry. Problem z Iphonem jest taki, że muzykę możesz mieć tylko z iTunes, a sama bateria też nie powala. Poniżej 2000 mAh.

Muzykę w iphonie możesz mieć także z np. spotify albo pobrać apke do ściągania muzyki(za darmo), więc nie tylko itunse(w ogóle go nie używam). Co do baterii to póltora dnia mi trzyma bawiąc się telefonem. Dla mnie jest to dużo w porównaniu do 6-7h na samsungu 3gs. Jak już mówiłem, przeczytacie głupotę w internecie i potem szerzycie takie herezje. Jeżeli nie stać cię na iphone5/5s to bierz telefon od sony lub htc jak mówiłem. Gorąco polecam. :)

"Wszyscy wiemy". Miałeś? Czy jesteś kolejnym gimbem który naczytał się kwejków srejków? Osobiście miałem iphone 3, później samsunga galaxy s3, a teraz używam iphone 6. Szczerze powiem, że nigdy nie wrócę do telefonów firmy samsung, tyle razy ile mi się wcinał/miał freezy, to jeszcze z żadnym telefonem tak nie miałem, dlatego nie polecam. Iphone to dobry telefon, większość tych co się wypowiada w sposób negatywny na temat tego telefonu, to ludzie co nie mieli z nim styczności tylko przeczytali w internecie jaki to zły nie jest(oczywiście nie mówię, że wszyscy). Gdybym miał brać telefon w tej cenie z androidem to jakąś Z-etke od sony albo HTC.Pozdrawiam

Miałem każdego iPhona poczynając od 2G, kończąc na 5. Byłem w nich zakochany, dopóki nie wprowadzili HTC One. Odpuściłem sobie appla i nie żałuję.

@up

Dlatego też polecam HTC, bardzo dobre telefony :)

Specjalnie założyłem konto żeby Ci odpowiedzieć :P

Jako, że jestem prezesem spółki prowadzącej sieć sklepów ze sprzętam elektronicznym, głównie właśnie z telefonami.

Polecałbym głównie apple, ze względu na autorski procesor, niezawodny iOS i szeroką game aplikacji, np właśnie music downloader który pozwala na ściąganie najnowszej muzyki, robienie playlist i słuchanie. Niestety wadą iPhonów jest cena i wszechobecna zazdrość :P iPhone ma jedną największa zaletę, nigdy Ci się nie zatnie i nie złapiesz wirków czy reklam jak na androidzie.

Z telefonów do 1500zł polecam L2 G2 16/32gb(1250/1430zł) bądź dozbieraj 150zł do G3(1650). Choć w mojej osobistej opinii Xperia Z2 (1650zł)jest telefonem genialnym i to właśnie jego bym polecał.

HTC odradzam, nawet się nad tym telefonem nie zastanawiaj.

Po więcej info zapraszam do siebie (wpisz bestcena w google, nie mogę nic reklamować, poza tym nie zależy mi :P) Jeżeli znajdziesz taniej niż w moim sklepie to daj znać, obniżymy cenę, choć powinna zawsze być najniższa w porównywarkach typu ceneo, skąpiec itd.

Możesz również poszukać na allegro, może znajdzie się taniej :)

Pozdrawiam !

Podziękował za odpowiedzi , Iphone 4 nigdy mnie nie zawiódł i nie zdenerwował ale przyszłą pora na odmianę chyba postawie na lg g3 , badź własnie z2 :) A czy powrot do Andk bedzie dobra decyzja to zobaczymy :)

Specjalnie założyłem konto żeby Ci odpowiedzieć Jako, że jestem prezesem spółki prowadzącej sieć sklepów ze sprzętam elektronicznym, głównie właśnie z telefonami.Polecałbym głównie apple, ze względu na autorski procesor, niezawodny iOS i szeroką game aplikacji, np właśnie music downloader który pozwala na ściąganie najnowszej muzyki, robienie playlist i słuchanie. Niestety wadą iPhonów jest cena i wszechobecna zazdrość iPhone ma jedną największa zaletę, nigdy Ci się nie zatnie i nie złapiesz wirków czy reklam jak na androidzie.Z telefonów do 1500zł polecam L2 G2 16/32gb(1250/1430zł) bądź dozbieraj 150zł do G3(1650). Choć w mojej osobistej opinii Xperia Z2 (1650zł)jest telefonem genialnym i to właśnie jego bym polecał.HTC odradzam, nawet się nad tym telefonem nie zastanawiaj.Po więcej info zapraszam do siebie (wpisz bestcena w google, nie mogę nic reklamować, poza tym nie zależy mi ) Jeżeli znajdziesz taniej niż w moim sklepie to daj znać, obniżymy cenę, choć powinna zawsze być najniższa w porównywarkach typu ceneo, skąpiec itd.Możesz również poszukać na allegro, może znajdzie się taniej Pozdrawiam !

Skąd ty człeku się urwałeś ? Haha Htc odradzam ? kolejny Gimb który w łapie trzymał pewnie tylko nokie po rodzicach :D Wejdź na YT i pooglądaj sobie pierwsze lepsze testy Telefonów flagowych i nie piernicz głupot bo zal dupsko ściska jak czytam twój post. Ja polecam HTC one m8/m7, na drugim miejscu stawiam Z2/LG G2, co do Samsungów to wiadomo jak dostaną aktualizację zaczynają się zacięcia :) Moim zdaniem pooglądaj testy telefonów na YT, które najbardziej Ci przypasowały. Pozdrawiam