Siema, szukam smartphone, zastanawiam sie nad motorola Atrix i HTC Desire HD. Chętnie lookne na jakieś propozycje w granicy 1500zl.
Smartphone
Zdecydowanie w tym przedziale cenowym Samsung Galaxy SII. Jeżeli jednak chciałbyś zapłacić mniej, a mieć równie dobry telefon to ode mnie polecam Sony Ericsson Xperia Arc S. Mam go od paru dni i telefon zrobił na mnie spore wrażenie. Niedługo nawet dostanie aktualizacje do Androida 4.0!
Zdecydowanie w tym przedziale cenowym Samsung Galaxy SII. Jeżeli jednak chciałbyś zapłacić mniej, a mieć równie dobry telefon to ode mnie polecam Sony Ericsson Xperia Arc S. Mam go od paru dni i telefon zrobił na mnie spore wrażenie. Niedługo nawet dostanie aktualizacje do Androida 4.0!
Ja również polecałbym te 2 modele, z większym naciskiem na sony, ze względu na świetny design
Design świetny tylko wykonanie mierne...
Dolaczam sie do pytania, tylko szukam telefon do 1000zl.
@UP x2 Wykonanie mierne? Nie kpij. Nic nie trzeszczy, telefon nie sprawia wrażenia plastikowego, w przeciwieństwie np. do Samsunga Galaxy SI.
Landrynus a co powiesz na sony ericssson xperia neo V
Za 1000zl kup se Sony ericson live with walkman
Jakoś nie przepadam za Xperia, nie podoba mi sie ten wygląd.
Landrynus bierz galaxy s lub xperie play.
Siema, szukam smartphone, zastanawiam sie nad motorola Atrix i HTC Desire HD. Chętnie lookne na jakieś propozycje w granicy 1500zl.