Mógł by mi ktoś, kto wie to w 100% i zna sie na tym jaka klasa jest lepsza pod dungi? chodzi mi o dps. Np. w eq tym samym itd. Mam b.duży rpoblem z tym wyborem ;/.
Smasher czy Salena?
selena wyciąga najlepszy dmg, ale Smasher (to ten od Force Usera, bo już się pogubiłem, ile wersji, tyle nazw?) ma lepszy kontrol, większą "żywotność", lepiej radzi sobie z maną, no i ma za***iste "time-skille"
ale dps niestety niższy niż Selena
Rozumiem, Ale aż tak bardzo nie odbiega od tego DPS? bo oglądałem na Yt to Salena ma bardziej skile bijące np 3x a Smasher 1 ale konkretnie i dmg porównując jest podobne (oczywiście nie wiem jakie eq miały osoby na filmach ). Więc pozostaje tylko pytanie czy Salena AŻ tak bardzo ma większe dmg niż smasher czy to tak na prawde nie jest aż tak widoczne na np. nestach.
tak, ma wieeeeekszy dmg, ale jak mówiłem: nie ma praktycznie zadnych defensow, dlatego bardzo szybko pada
Czy ja wiem czy ma tak bardzo większy dmg.
Jeśli chodzi o 60 cap to możliwe, że niekoniecznie, smasher ma dużo lepsze ex'y i jak zaspamuje combo z bt to miazga. Poza tym smasher jest lepsza do gry w party niż saleana.
A tej różnicy w dmg raczej nie ma aż tak dużej, więc po prostu graj tą postacią która ci się podoba.
Mógł by mi ktoś, kto wie to w 100% i zna sie na tym jaka klasa jest lepsza pod dungi? chodzi mi o dps. Np. w eq tym samym itd. Mam b.duży rpoblem z tym wyborem ;/.