Śmiać się czy płakać? RaiderZ EU/PL (tak ten od GameForge) zamyka serwery!

Śmiać się czy płakać? Żeby była jasność, dotyczy to wersji europejskiej (w tym niestety i polskiej) od kochanego GameForge, bo RaiderZ od Perfect World'u nadal działa i nadal ma się dobrze (ostrzegałem was rok temu, że lepiej grać na PWE, ostrzegałem). Powode...

Wyświetl pełny artykuł

Guru niczym nigdy mi tak humoru nie poprawiłeś. Miesiąc temu konto za 2 stówki sprzedałem XD Wiedziałem, że gra upada ale szkoda mi było, teraz się cieszę jak dziecko.

P.S. A jako iż wypowiedziałeś się pochlebnie o Hellgate'cie to od dziś masz mój szacunek. Nie zmarnuj tego.

@up ja tak samo ale 4 knonta, a na każdym 1 postać max lvl z setem na 20lvl po 40 zł każde konto :D :D :D

Nikt nie będzie płakał. Niech spoczywa głeboko w archiwum mmorpgów i więcej nie wyłazi na światło dzienne.

A ja nie grałem, tylko czekam jak zamkną roma, mam nadzieję iż lola nie zamkną nie ?. Taki joke. Jednak brak fuduszy robi swoje, potem w firmie zwolnienia, redukcja serwerów, a na koniec płacz i zgrzyt.

Śmiać się czy płakać? Żeby była jasność, dotyczy to wersji europejskiej (w tym niestety i polskiej) od kochanego GameForge, bo RaiderZ od Perfect World'u nadal działa i nadal ma się dobrze (ostrzegałem was rok temu, że lepiej grać na PWE, ostrzegałem). Powode...

Wyświetl pełny artykuł