Śmieszne akcje i sytuacje

A więc można by się w tym temacie pochwalić śmiesznymi akcjami jak i totalnymi fail'ami, mile widziane wasze własne filmy a nie wrzucone przez kogoś.

To ja zacznę od BEST GANG BANG RAMMUSA jak grałem teamówki z kumplami for fun.

# Twitch.tv

Tak właśnie nie powinieneś grać GALIEM :) Koleś po prostu miotał mistrzowskie skillshoty!

# Twitch.tv

O Jezu O Jezu, w mgnieniu oka zagineli w akcji, dosłownie :)

# Twitch.tv

I na koniec sytuacja stara jak świat, jest was dwóch, ja jestem sam, próbujecie zabić z junglerem na topie gracza, tak właśnie nie powinieneś grać, albo tak właśnie powinieneś grać shenem! Używać tarcz itp itd.

# Twitch.tv

To moją ostatnią najśmieszniejszą akcją było to, że w końcu w moim teamie nie było trolla. Uśmiałem się do łez. :)

Hahahahahahah, aż Ci się za to nalezy Like :D

Najzabawniejszy moment? Katarina używająca shunpo do mnie i flash'ująca się pod mojego turreta.

a moje najdziwniejsza akcja, włączam lola, dzisiaj teraz, i co widzę IP boost na 20 winów no what de fack ?.

Mój najlepszy moment związany z grą League of Legends:

Hahahaha Wolf, ale żem się uśmiał...

U mnie najśmieszniejszym momentem było, gdy wszyscy, oprócz mnie, w teamie byli zza wschodniej granicy i co chwilę dc mieli. Co kilka sekund kogoś wywalało, nawet 4 osoby na raz. Można powiedzieć, że tylko ja miałem stabilny internet.

Zestealowałem grabem blitza barona <3

Niestety filmiku nie mam, ale grunt że grałem wtedy z kolegami więc widzieli ;3

A więc można by się w tym temacie pochwalić śmiesznymi akcjami jak i totalnymi fail'ami, mile widziane wasze własne filmy a nie wrzucone przez kogoś.

To ja zacznę od BEST GANG BANG RAMMUSA jak grałem teamówki z kumplami for fun.

# Twitch.tv

Tak właśnie nie powinieneś grać GALIEM :) Koleś po prostu miotał mistrzowskie skillshoty!

# Twitch.tv

O Jezu O Jezu, w mgnieniu oka zagineli w akcji, dosłownie :)

# Twitch.tv

I na koniec sytuacja stara jak świat, jest was dwóch, ja jestem sam, próbujecie zabić z junglerem na topie gracza, tak właśnie nie powinieneś grać, albo tak właśnie powinieneś grać shenem! Używać tarcz itp itd.

# Twitch.tv