Smite - Co nowego?

Jakiego boga obstawiacie na koniec odyseji? Rok temu hirez zorganizował głosowanie i wygrał Thanatos.

W tym roku głosowania nie ma, więc pewnie plan odnośnie skina juz mają.

Gdyby była możliwość głosowania, to coś czuje, ze wygralby Ravana :D

Mam nadzieje ze skina t5 nie dostaną

Awilix

Ravana

Odyn

Fenrir

Nezha

Kumba

Anhur

Cabrakan

Chronos

Reszta bogów mi pasuje :P

Ao Kuang nie jest przypadkiem confirmed już?

Skin do Ao jest za 6 kupionych rzeczy z odyseji.

Skin T5 na 99% dostanie nordycki bóg bo tematyką tej odysei jest właśnie ta mitologia (Ragnarok to koniec ery bogów w tej mitologii).

W sumie mam takie dziwne przeczucie, że pod koniec Odysei wydadzą Jormunganda i do niego od razu palną jakiś T5. Plan na pewno jakiś mają bo nie dali głosowania, a przecieki o tym wężu były już od dawna. To by było serio coś.

A jeśli jednak nie są tacy błyskotliwi to pewnie T5 pójdzie do Thora albo Odyna...

Skin T5 na 99% dostanie nordycki bóg bo tematyką tej odysei jest właśnie ta mitologia (Ragnarok to koniec ery bogów w tej mitologii).W sumie mam takie dziwne przeczucie, że pod koniec Odysei wydadzą Jormunganda i do niego od razu palną jakiś T5. Plan na pewno jakiś mają bo nie dali głosowania, a przecieki o tym wężu były już od dawna. To by było serio coś.A jeśli jednak nie są tacy błyskotliwi to pewnie T5 pójdzie do Thora albo Odyna...

Albo postacie z małą ilością skinów(i które nie otrzymają skina Oddysey przed T5).

Stawiam na Hel lub Ullra :I

Hel na t5 mi pasuje :) nawet bardzo.

Wysłane z mojego ASUS_T00F przy użyciu Tapatalka

Od dzisiaj do niedzieli jest event.

5 wygranych i 100 gemów :I

Oraz 50% zniżki na halloween skiny chyba.

Nie halloween, tylko te z listy;

Szkoda że z całej listy jest tak mało propozycji dla Guardianów, osobiście ani Gemma Cabrakan ani High Seas Sobek nie urywają mi pośladków. Kusi mnie natomiast Swagni mimo iż w ogóle nie gram tym bogiem to skórka jest jak najbardziej pozytywna :)

A ja sobie kupiłem renegade Awilix :D

Ciekawy jestem tego skina t5, może dataminerzy coś niedługo odkryją. :D

A ja sobie kupiłem renegade Awilix Ciekawy jestem tego skina t5, może dataminerzy coś niedługo odkryją.

Raczej to będzie coś związane z Norse i Ragnarokiem(a Fenrir już zajęty :I)

Btw:MMA Ravana nadchodzi oraz Skadi(po Chironie).

https://en.wikipedia.org/wiki/Ska%C3%B0i

Czyli nemesis dla Loki'ego i raczej assassin ze skillami związanymi z mrozem i włócznią.

12182496_1614289662167600_16020939139744

Nowy tryb gry na PTS SOONTM

Screen od HiRezChrisa.

http://smite.gamepedia.com/SMITE_Upcoming_update tu ogólnie nadchodzące nowości. Trochę skinów, trochę voice packów, zmian w itemach i postaciach, a także...

Shadow Skiny jako nagrody dla klanów. Zapowiada się całkiem nieźle.

http://smite.gamepedia.com/SMITE_Upcoming_update tu ogólnie nadchodzące nowości. Trochę skinów, trochę voice packów, zmian w itemach i postaciach, a także...Shadow Skiny jako nagrody dla klanów. Zapowiada się całkiem nieźle.

Narazie 5 Shadow Skinów,ale narazie wystarczy.

Dodatkowo będzie paczka za 1300 gemów(tak,tylko za 1300 gemów ;D),która posiada skiny na SWC 2016(w tym limitowany Zeus 2016 SWC i kilka innych rzeczy+skrzynia).

Nowy tryb gry nazywa się Clash i jest połączeniem Conquesta i Areny. Czyli 5vs5 z jednym buffem(czerwonym).

^ Zeus 2016

VP Dubstep Janus

Jeszcze będą 2 skiny:Nutcracker Ah Puch i Scylla(tutaj nazwy nie znam).

Edit: Scylla "Juego de Ninos" VP

Nutcracker

Clan Chesty będą zawierały shadow skiny i recolory. Więc,kto ma każdy recolor to szybko dostanie shadow skiny. Nagrody za 9 i 12 itemów na Oddysey to Announcer Pack oraz Pedestal w stylu nowoczesnym).

http://smitedatamining.com/smite-pts-datamining-chiron-skins-charity-swc-christmas-more/

Child's Play będzie w skrzyni poświęconej fundacji. Nagroda główna to właśnie wymieniony skin(oraz różne skiny od Oddysey po świąteczne).

W linku można przeczytać o skillach Chirona,o skinie MMA Ravana oraz Dubstep Janus(następni w kolejce Oddysey) i kolejnej skrzyni na Grudzień.

Znowu event z gemami+ free chestem, teraz za trzy pierwsze wygrane dnia, double XP and worship

http://www.smitegame.com/the-reaping-part-ii/

Nowy patch rozbudował clan features teraz za granie w klanie + zbieranie achivementów dostawało sie honor ptsy
W nowym patchu pojawił sie sklep ktory oferuje nowy rodzaj skinó shadow skiny
Nie dosc ze animowane loading screeny to jeszcze naprawde fajnie zrobione :D

W koncu bycie w klanie przydaje sie

Od piątku, do niedzieli (W Polsce do poniedziałku 10:00) na serwerach będzie wydarzenie Call of Battle, zarówno na PC jak i na Xboxie.

W tym okresie będzie można kupić specjalną paczkę - Special Ops Bundle - warty 900 gemów, oraz możliwość zakupu ekskluzywnej skórki Soldier of Fortune Ares za 600 gemów.

Dodatkowo wpadają 50% przeceny skórek, przedstawione poniżej smile.png

nyTPlPw.png?1

Mogliby w końcu dać promo na gemy ;/ bo czekam juz kilka miesiecy, a gemow bez promocji nigdy nie kupie <_<

Up
Widzę, że na bieżąco jesteś.

UpWidzę, że na bieżąco jesteś.

Wiem, że ostatnio w smite mało gram, ale swoje informacje opieram na smitebuild, bo przeglądam tę stronę codziennie i nie zauważyłem tam newsa, żeby ostatnio było jakieś promo na gemy.

No chyba, że coś przeoczyłem :P