Cześć.
Ostatnio tak sobie gram w Smite, pacze a tutaj region North America. I rzeczywiście pingi jakieś wyższe...
Moje pytanie: Czy jest wersja EU? Jak tak to jak zmienić?
Pozdrawiam.
Cześć.
Ostatnio tak sobie gram w Smite, pacze a tutaj region North America. I rzeczywiście pingi jakieś wyższe...
Pozdrawiam.
Nie ma serwerów EU (jeszcze), ale skoro Tribes takowe ma, to Smite zapewne też dostanie.
Po co ci EU ?
NA North America są małe pingi , więc ?
Nom smite jeszcze duzo brakuje.Pewnie pierw wszystkich 30 bogow daja potem w miare mozliwosci beda reszte robili;]
@ czasami sa zauwazalne lagi;]
Niby net 20Mb jest, ale zdarza się, że ping 200 bez większego wpływu na rozgrywkę. Jednak dzisiaj nie wiedzieć czemu miałem pokaz slajdów po prostu przesuwało mnie po mapie...
@Akaz, oj, to może być nie wina serwerów NA, ale czegoś z twojej strony. Ja mam neta 1MB, a lag jaki mi się zawsze zdarza to przy skillach dashujących.
@death, właściwie to wydają jednego boga co tydzień, wraz z jakimiś bug fixami, itp.
Niech nowa mape dodaja bo od tej 1 mnie juz mdli;p przydala by sie wieksza.Generalnie w innych moba te mapy sa wieksze.
jestem tego samego zdania żeby dodali nową mapę , lecz nie jest to sprawa priorytetowa
Niech lepiej dodadzą SYSTEM GILDI / KLANÓW
Możesz mieć neta 256kbps, możesz mieć i 15Mbps, a odległości nie przeskoczysz, więc poniżej 100 pingu nie zejdziesz NIGDY. No chyba że kiedyś wymyślą lepszy sposób transmisji danych, ale ATM to jest fizycznie niewykonywalne. Oczywiście, mówimy o serwerach NA. A różnica jednej dziesiątej sekundy* to dość duża różnica, by zadecydować o czyimś zwycięstwie lub porażce, zwłaszcza w tak dynamicznych grach.
Krótko mówiąc, nie mówcie o małych pingach, bo może i grać się da, ale dużo lepiej jest jednak grać na własnym podwórku
@topic: póki co trwa cbt, a twórcy skupiają się na dodaniu max contentu przed wyjściem publicznie... nie licz na razie na taki serwer, bo Hi-rez skupi się raczej na ukończeniu gry. Zanim pomyślą o EU serwerze muszą najpierw otworzyć i zobaczyć czy im się to opłaca
*średni ping jaki osiągam na serwerach NA - 120-150, na EU - 30-60. Mniej więcej tyle co napisałem - jedna dziesiąta sekundy różnicy...
Cześć.
Pozdrawiam.