Smite konkurs:)

WItam posiadam 3 keye do smite i zrobie wam konkurs a raczej 3 mniejsze.Potem wylosuje wygranych, ktorych pozniej zaprosze rowniez do wspolnej gry.Teraz 1 pytanie: Bohaterów jakich mitologii mozemy zobaczyc w Smite?:) Liczy sie tez czas odpowiedzi.:) wyniki podam jutro o 11 oraz wtedy nastepny konkurs.

@Ponawiam.Termin zmieniony na 17.00

Chińskich, Hinduskich, Greckich, Egipskich, Nordyckich mam nadzieję że wygram :)

Chińskich, Hinduskich, Greckich, Egipskich, Nordyckich mam nadzieję że wygram
:)))

Ponawiam.WIem ze robie double post ale dlatego zeby inni widzieli to do moderatorow zeby mi warna nie dali.Ludzie nie chcecie keya?:)

Chińskich, Hinduskich, Greckich, Egipskich i oczywiście Nordyckich... kolega wyżej ma rację... Też mam nadzieję, że wygram

Chińskich, Hinduskich, Greckich, Egipskich i Nordyckich. Jak koledzy wyżej ;)

w zasadzie to już możesz wyniki podać :)Wątpię, żeby ktoś napisał jeszcze do tej 17... Chyba wyniki nie mogą być inne niż : 1. adiseruq, 2. Magius123123 (ja) i 3.JuniorR, bo masz 3 keye i 3 osoby odpowiedziały :lol::D:lol::D

jest 17 a wyników dalej nie ma... Może w końcu podasz te wyniki albo wyślesz nam beta keye, bo chciałbym sobie z kimś pograć, a już się nie mogę doczekać...

ja napisałem jako pierwszy powinienem o 17 dostać tego keya a nadal nie mam

... LOL... chyba nas koleś wkręcił... żałosny... nie dostanę tego keya do jutra i kolesia reportuję.... pierwsze 3 osoby miały dostać keya... 3 osoby się odezwały i żadna z nich takowego keya nie ma

Może teraz go po prostu nie ma na kompie, ale jak do jutra nie dostanę też go reportuję.

ale jak obiecał o 17 to wtf ? jak go może nie być na kompie ? Jakby coś nagle wypadło, to mógł chociaż w poście napisać, albo wcześniej keye wysłać... :angry: Nie wiem, ale jak dla mnie chamsko strasznie postąpił...

Tak w ogóle to coś odkryłem.. koleś 2 dni temu bardzo prosił innych o jednego keya, więc wydaje mi się, że żadnego nie ma... Poprostu kłamał, ale nic... poczekam do jutra... nie ma keya = report

Może po prostu sam chciał poznać odpowiedź do innego konkursu ? Cóż, nie ma klucza do jutra = report ;)

Skoro sam szukał dwa dni temu to mi się wydaje że dostał i ma teraz 3 do rozdania :P

ale jak szukał i prosił ludzi o JEDNEGO to chyba aż 3 nie dostał.. poza tym tego tematu sprzed 2 dni i tema nie zamknęli

lol to ty nie wiesz że jak się doda się keya do konta to na koncie pojawiają się 3 następne :P

Mialem przerwe w dostawie internetu nie oburzajcie sie tak keye wyslane:)

Powod jakze prosty nie mialem jak wyslac gdyz mialem nawalnice bo mieszkam na slasku i nie mialem ani tv ani internetu:)Magia UPC:)

Potwierdzcie pod moim postem czy keye dostaliscie i czy dzialaja:)

Zapraszam do wspolnej gry wyslijcie mi swoje nicki na pw jesli laska:)

I dostalem jednego keya zeby zaczac gre lecz kazde aktywne konto co jakis czas dostaje keye dla przyjaciol:) i dostalem 3:)

ok... mam już keya...