WItam posiadam 3 keye do smite i zrobie wam konkurs a raczej 3 mniejsze.Potem wylosuje wygranych, ktorych pozniej zaprosze rowniez do wspolnej gry.Teraz 1 pytanie: Bohaterów jakich mitologii mozemy zobaczyc w Smite? Liczy sie tez czas odpowiedzi.
wyniki podam jutro o 11 oraz wtedy nastepny konkurs.
Smite konkurs:)
@Ponawiam.Termin zmieniony na 17.00
Chińskich, Hinduskich, Greckich, Egipskich, Nordyckich mam nadzieję że wygram
Chińskich, Hinduskich, Greckich, Egipskich, Nordyckich mam nadzieję że wygram
Ponawiam.WIem ze robie double post ale dlatego zeby inni widzieli to do moderatorow zeby mi warna nie dali.Ludzie nie chcecie keya?
Chińskich, Hinduskich, Greckich, Egipskich i oczywiście Nordyckich... kolega wyżej ma rację... Też mam nadzieję, że wygram
Chińskich, Hinduskich, Greckich, Egipskich i Nordyckich. Jak koledzy wyżej
w zasadzie to już możesz wyniki podać :)Wątpię, żeby ktoś napisał jeszcze do tej 17... Chyba wyniki nie mogą być inne niż : 1. adiseruq, 2. Magius123123 (ja) i 3.JuniorR, bo masz 3 keye i 3 osoby odpowiedziały
jest 17 a wyników dalej nie ma... Może w końcu podasz te wyniki albo wyślesz nam beta keye, bo chciałbym sobie z kimś pograć, a już się nie mogę doczekać...
ja napisałem jako pierwszy powinienem o 17 dostać tego keya a nadal nie mam
... LOL... chyba nas koleś wkręcił... żałosny... nie dostanę tego keya do jutra i kolesia reportuję.... pierwsze 3 osoby miały dostać keya... 3 osoby się odezwały i żadna z nich takowego keya nie ma
Może teraz go po prostu nie ma na kompie, ale jak do jutra nie dostanę też go reportuję.
ale jak obiecał o 17 to wtf ? jak go może nie być na kompie ? Jakby coś nagle wypadło, to mógł chociaż w poście napisać, albo wcześniej keye wysłać... Nie wiem, ale jak dla mnie chamsko strasznie postąpił...
Tak w ogóle to coś odkryłem.. koleś 2 dni temu bardzo prosił innych o jednego keya, więc wydaje mi się, że żadnego nie ma... Poprostu kłamał, ale nic... poczekam do jutra... nie ma keya = report
Może po prostu sam chciał poznać odpowiedź do innego konkursu ? Cóż, nie ma klucza do jutra = report
Skoro sam szukał dwa dni temu to mi się wydaje że dostał i ma teraz 3 do rozdania
ale jak szukał i prosił ludzi o JEDNEGO to chyba aż 3 nie dostał.. poza tym tego tematu sprzed 2 dni i tema nie zamknęli
lol to ty nie wiesz że jak się doda się keya do konta to na koncie pojawiają się 3 następne
Mialem przerwe w dostawie internetu nie oburzajcie sie tak keye wyslane:)
Powod jakze prosty nie mialem jak wyslac gdyz mialem nawalnice bo mieszkam na slasku i nie mialem ani tv ani internetu:)Magia UPC:)
Potwierdzcie pod moim postem czy keye dostaliscie i czy dzialaja:)
Zapraszam do wspolnej gry wyslijcie mi swoje nicki na pw jesli laska:)
I dostalem jednego keya zeby zaczac gre lecz kazde aktywne konto co jakis czas dostaje keye dla przyjaciol:) i dostalem 3:)
ok... mam już keya...