Siemanko! nie będę owijał w bawełnę szukam ludzi do wspólnej gry w w.w grach:) Jeśli chodzi o Smite to jestem doświadczonym graczem specjalizującym się w każdym rodzaju klas więc można rzec, że jestem “wielozadaniowy”.Dla mnie liczy się zabawa a nie parcie na szkło.Co do Soul Worker jestem świeżakiem mam dopiero 10 lvl ale myślę, że dla niektórych nie będzie to problemem.Posiadam zarówno ts3 jak i discord więc z komunikacją nie ma problemu.Co do wieku bo wiem, że niektórych to interesuje to mam powyżej 20:) Także jeśli znajdą się zainteresowani nie bójcie się pisać w temacie lub bezpośrednio w grze mogą to być zarówno osoby niedoświadczone jak i doświadczone dla mnie to znaczenia nie ma
.A zapomniałbym,co do aktywności to na każdej z obu tych gierek jestem codziennie więc i z tym nie ma problemu.
Nick w Soul Worker: Minamoto
Nick w Smite: KaMoo256
Smite lub Soul Worker
Smite jeżeli chcesz fair grę bez p2w gdzie możesz sobie przyjemnie grać ile chcesz, poza tym sama gra jest rozbudowana i przyjemna co tu dużo mówić jest to po prostu bardzo solidna i dobra gierka.
Soul Worker jeżeli lubisz być słabszy od płacących czy w ogóle żeby grać, bo jak zechcesz pograć całą noc czy dzień to nie pograsz bez płacenia za eliksiry dodające staminę. Poza tym gameforge oszukał graczy bo miało być bez p2w i wiadomo ze do shitforge więć doda jeszcze znacznie więcej p2w w przyszłości, nigdy nie graj w gry od niego.
Trochę na temat tych gier.