SMITE: Nowe MMO-MOBA od twórców Global Agenda

Nadchodzi kolejne MMO inspirowane rozgrywką w Defense of the Ancients. To może być jednak prawdziwe MOBA, mogące – ramię w ramię – walczyć z obecnym liderem, czyli League of Legends. Gierka nazywa się SMITE i jest tworzona... przez pracowników Hi-Rez Studios, tych samych, którzy odpowiadają za Global Agenda.Cała zabawa kręci się wokół mitologii g ...

Wyświetl pełny artykuł

Ile jeszcze =_='

grałem w CB LoL'a, od tamtego czasu pojawiła się masa klonów, ale po mojemu to logiczne, że ten rynek LoL dominuje jak WoW w kategorii mmocrpg. Jedynie LOCO jakoś sensownie się tutaj utrzymuje dzięki swojemu stylowi.

Ja sam nie wiem co ludzie widzą w MOBA, grałem w LoL'a i od razu wyłączyłem, jak tylko zobaczyłem rozgrywkę, to nie dla mnie.

Zrobili by coś sensownego, tak jak Ravy, coś oryginalnego, a nie te kopiowanie bo to już nudne, chwycili by się za łby i pomyśleli.

Hi-Rez - zawiodłem się na was.

Nadchodzi kolejne MMO inspirowane rozgrywką w Defense of the Ancients. To może być jednak prawdziwe MOBA, mogące – ramię w ramię – walczyć z obecnym liderem, czyli League of Legends. Gierka nazywa się SMITE i jest tworzona... przez pracowników Hi-Rez Studios, tych samych, którzy odpowiadają za Global Agenda.Cała zabawa kręci się wokół mitologii g ...

Wyświetl pełny artykuł