Smite początkujący

Kronos jest dobry jak umiesz trafiac z podstawowych ataków, bo to jego główny dmg jest i może jeszce jedynka.

Wczoraj miałen okazje AoKungiem, no niestety przeciwnicy nie mieli ze mna szansz, te 2k z ulta ohh, co poelcacie do trenowania? coś bardziej trudnego? Maga oczywiście.

Z tych trudniejszych to możesz pograć Janusem, Bachus pod ap wymiata też, Atena pod ap też robi rozpierdziel.

par00vka zainteresowałeś mnie Ateną pod ap, gdzie z takim buildem się udać?

Musisz mieć polynomicon i przebicie ochrony magicznej, reszta full ap i jedziesz każdego.

No build to najmniejszy problem, ale na jaką linie udać się Ateną pod ap, bo na midzie wszystko ją zje w early, support, to też trochę słabo, jednie na lewo lub jungle.

Chyba na odwrót, ona zje wszystko i na początku, i na końcu zwłaszcza jak masz jakiegoś premade tanka w teamie, jak jebniesz na niego ulta ateną a on sie wbije w środeczek to po 1000 dmg dla każdego. Idź nią premade z kimś, solo nie wchodzi w gre bo musisz się nafeedować.

Akkallabeth

Z chęcią z tobą pogram i pomoge ci dobrac odopowiedniego boga dla ciebie.Ja juz takiego mam i jest nim Mercury.Szczerze polecam ta postac poniewaz jest dosyc prosta i ma mega dmg.Wyslalem ci juz zaproszenie moj nick to:Broncio

Witam czy może ktoś mi powiedzieć jak grać 5 na 5 w smite ?Bo grając jedną rozgrywkę normalną z ludźmi było po 3 ludzi na midzie i w ogóle nie wiadomo o co chodzi. Istnieje podział , że bot to jest hunter , mid tylko mag itp ? Jakie postacie do kupna polecacie na początek ?

W smite ludzie nie przywiązują wiekszej uwagi o podział linii. Na początek możesz kupić coś łatwego np. Anubis albo Loki, ale ja bym polecił żebys od razu zaczął grać tymi trudniejszymi bogami, jak u góry napisałem to Janus, Bachus.

Witajcie, otóż dzisiaj sobie ściagnełem Smite i mam do Was kilka próśb i pytań.

1. Polećcie jakis fajnych bohaterów dla nowego ;)

2. wyjaśnijcie troche jak dobrze grać, jak się układa meta tak jak np w lolu adc z suppem na bota itd.

3. Czy mecze rankingowe wpływaja na jakąś ligę i się w nich spinamy?

4. Chciałby ktos pograć i nauczyć mnie w grze? :D

To tyle! Z góry thx za odp!