Smite pytania

Interesuja mnie 2 postacie a konkretnie

Loki - poniewaz uwielbiam atakowac z zaskoczenia przy czym majac niemaly dmg .

Freya - widzialem w grze ze ladnie kosi + kozackie ult

1.Pytam was co byscie mi doradzili i jak spisuja sie te postacie w grze ( gram caly czas 3v3 )

2.No chyba ze macie inne type ktore byscie mi mogli polecic ( chodzi mi o te ktore sa fest OP na 3v3 )

3.Polecacie jakis team z bardzo dobrym CC zeby bezproblemowo cisnac innych?

Na początku zacznę od tego, że grałem prawie każdą postacią, a gram tylko i wyłącznie 3v3, więc przy okazji daj nick, może się zgramy ^^

1.

Loki, assassin pełną gębą nie to co inne postacie, składasz go zależnie od stylu gry, albo jak 'prawie' każdego assassina pod crit+lifesteal, jest też build stosowany często na Lokiego i Arachne, pod c/d

-Warrior's Tabi - penetracja, zawsze przydatna

-Jotunn's Wrath - penetracja + 25% zmniejszony cooldown

-Hydra's Lament - 15% zmniejszony cooldown(osiągasz w tym momencie max 40%) + 175% zwiększony atak następnego zwykłego uderzenia po umiejętności

Następne 3 przedmioty to już Twój wybór, w każdym bądź razie, z tymi trzema przedmiotami jesteś w stanie zabijać każdego papierowego boga.

Używasz combo 1-3-4(niewidzialność+ulepszony zwykły atak+ulti teleport) i oczywiście z takim cooldown'em odrazu po zabiciu jesteś w stanie wejść w cień i albo się kulturalnie ewakuować albo upolować następną ofiarę.

P.S. Lokim wybiegasz z jungli na środku, chowasz się i 1-3-4, ważne aby przeciwnik Cię nie dostrzegł, bo i tak usłyszy - niestety.

Co do Freyi:

Postać wyjątkowo OP, nie trzeba nawet przewagi lvl'a, wystarczy, że ma już złożone 3 przedmioty i wyciąga kosmiczne obrażenia + odnawia sobie hp.

-Buty na początek, kwestia co wolisz c/d albo penetracja, ja wybieram c/d, zawsze to mam możliwość częstszego użycia 1 i 2. Shoes of Focus(c/d) | Shoes of the Magi(pene)

-Potem Demonic Grip, nawet jeśli nie weźmiesz butów na penetrację to w tym momencie z każdym uderzeniem będziesz zmniejszać obronę wroga, a dodatkowo daje Ci bardzo ważnego attack-speed'a

-Polynomicon daje Ci lifesteal'a, bardzo ważnego dla Freyi której pasywka również się na nim opiera + dodatkowo po użyciu umiejętności twój zwykły atak wali dodatkowo +100%, nie raz byłem świadkiem z oneshot'owania nafeed'owaną Freyą innego maga.

-Od tego momentu jest to Twój Wybór, Ja radzę Fatalisa(po lewej), att speed zwiększony z każdym uderzeniem + bardzo szybkie poruszanie się oraz Bancroft's Talon(sporo magicznego ataku oraz lifesteal)

2. Kwestia co lubisz, każdy nowy bóg jest OP, a najbardziej obecnie są Freya, Chronos i nafeedowani Hunterzy

3. Chronos z Gem of Isolation + 2 oraz sama 3 bardzo wkurzające CC jest w stanie zrobić, ale wymaga sporego feeda. Dodatkowo Neith ma pełno stunów, czy Artemis.

Nie grałem wyżej podanymi postaciami chociaż grałem przeciwko nim a szczególnie freya wydawała mi sie OP. Ja powiem krótko He Bo(gosciu od wody) miażdzy wszystko....

Ja ci polece jeszcze zeusa ymira to sa postacie op na 3vs3 tak wlasciewie wszedzie

Freya i loki jak najbardziej tez mozna ugrac na 3vs3

Postacie mam prawie wszystkie. Grałem freyrą i lokim. Musze powiedzieć , ze postacie BARDZO fajne. Każda ma swoje strony , ale Freya to bóg KS'u. Loki zrobi 20 swoich killi a freaya 40 innych graczy . Mi lepiej grało się Lokim (Przyjemna Gra)

Freya jest bardzo przyjemna, łatwa, i jej dmg jest po prostu OP. Loki także ciekawy. Zależy, czego szukasz. Jeżeli chcesz szybko zabijać i zabijać wszystkich, weź Freyę.

Interesuja mnie 2 postacie a konkretnie

Loki - poniewaz uwielbiam atakowac z zaskoczenia przy czym majac niemaly dmg .

Freya - widzialem w grze ze ladnie kosi + kozackie ult

1.Pytam was co byscie mi doradzili i jak spisuja sie te postacie w grze ( gram caly czas 3v3 )

2.No chyba ze macie inne type ktore byscie mi mogli polecic ( chodzi mi o te ktore sa fest OP na 3v3 )

3.Polecacie jakis team z bardzo dobrym CC zeby bezproblemowo cisnac innych?