Smite

Graliście już? Jak wrażenia?

Ja przyznam, że naprawdę miło jestem zaskoczony. Gra jest dynamiczna, postacie zrównoważone. Pamiętać trzeba tylko by wyłączyć automatyczne ulepszanie skilli i kupowanie itemów.

Czekam na więcej championów i kolejne aktualizacje.

Moim zdaniem gra jest mało dynamiczna, a postacie tylko jako tako zbalansowane. Ulti w niejednych jest op, u innych zwykłe. Spodziewałem się więcej po tym tytule, dla mnie jeszcze słabsze niż LOL. Tak jak mówił Graba na Streamie - tytuł na pogranie 1h dziennie i nic więcej.

Myślę, że jest dynamiczniej niż w lolu. Cóż to i tak dopiero cbt więc pewne rzeczy będą jeszcze dopracowane. I tak to co najbardziej będzie mnie interesować to IS i jego wpływ na grę.

Gierka jest git, dynamiczna walka, bardzo łatwa farma i zbalansowane postacie (kali jest teraz full ad a atrems dostała nerfa na jej stuny) jednoczenie nie jest aż tak szybka jak league of legends gdzie starcie z innym graczem trwa 0-2 sekundy tak samo team fight gdzie dla mnie jest to minus a poza tym mam nadzieje ze jezus będzie supportem. Co do is to możesz sobie już zobaczyć w grze co tam będzie tnz skiny + postacie czyli tak jak w lolu

Gra jest bardzo fajna, walki świetne i dla mnie plusem, że walka 1v1 trwa dłużej niż 2s. Dla mnie to fajna odskocznia od lola :)

Powiem tak , gra ma potencjal na zostanie jednym z lepszych moba w dzisiejszych czasach tandety i kiczu xD

Czekam , moze wkoncu dostane tego keya z jakiejs stronki i wkoncu pogram :(

Ta gra będzie wydana chyba w formie B2P, skoro są pre ordery

Ta gra będzie wydana chyba w formie B2P, skoro są pre ordery

Jest powiedziane ze gra po wyjsciu bedzie f2p ;P dlatego zupelnie nie rozumiem tych pre orderow ;p

Jeśli ktoś ma konto a nie chce grać chętnie przyjmę , zrewanrzować się mogę w sposób taki że stworzę sygnę , avatar lub coś w tym stylu :P

Graliście już? Jak wrażenia?

Ja przyznam, że naprawdę miło jestem zaskoczony. Gra jest dynamiczna, postacie zrównoważone. Pamiętać trzeba tylko by wyłączyć automatyczne ulepszanie skilli i kupowanie itemów.

Czekam na więcej championów i kolejne aktualizacje.