Choć te stworzenia są nieodłącznym elementem każdego uniwersum fantasy, to na pierwsze stricte „smokowe” MMORPG czekaliśmy aż do połowy 2013 roku. Dziwne, prawda? O 14:00 startuje Open Beta Dragon’s Prophet, gry, w której smoki odgrywają kluczow...
Smoki nadlatują. Dragon's Prophet startuje dziś o 14:00
Świetnie, tylko szkoda, że nie chodzi pod XP :\
jest to gra Target czy Non bo kiedy oglądam GP to Ranger zawsze trafia a nie widzę żadnego mini celownika.
Gdy grałem postacią melee odczułem to jako non target, ale podobno to nie jest taki całkiem non target. Sam nie grałem dużo i póki co czekam, aż trochę podciągną niektóre niedoróbki
Z mojej strony gra może być dobra, ale się nie zagłębiałem, bo wczesne testy to raczej nie dla mnie. Już same cutscenki wymagające "podregulowania" wywołały u mnie odruch wymiotny, mimo że chciałbym, by było inaczej
Wrócę pograć za jakiś czas, powiedzmy 2 miechy, powinno być już wszystko ładnie dopracowane.
Choć te stworzenia są nieodłącznym elementem każdego uniwersum fantasy, to na pierwsze stricte „smokowe” MMORPG czekaliśmy aż do połowy 2013 roku. Dziwne, prawda? O 14:00 startuje Open Beta Dragon’s Prophet, gry, w której smoki odgrywają kluczow...