Snes/gbc

Siemka, poszukuję gry na ROM NES lub GBC:

To znaczy : ta gra nie jest zagubiona, po prostu podawajcie tytułu jeśli znacie: MUSI BYĆ TO RPG!

Musi być prawdziwy EXPLORING !

Ciekawa fabuła

GRAFA COŚ ALA SKAJRIM :) (żartuję xD)

No i żeby się grało sympatycznie:

Nie podawajcie:

Dragon Warrior (wszystkie części)

Zelda

Survival Kids>

.

Dzięki za uwagę ! Hejos!

Golden Sun nawet w ver. polskiej. Mario&luigi rpg czy jakoś tak, ale bardziej podobne do pokemon. Cała seria pokemon/red/greeeen i te nowe nie pamiętam tytułów. Seria Final Fantasy. Nie wiem, czy to rpg ale dobra gra akcji władca Pierścienia tylko 1 i 2 mają gorszą grafikę, ale III już jest si. No dragonball Leagacy of goku I słabsza i krótsza, ale II jest już si i dobra. Najciekawsze jest Dragonball Z Buu Fury :D. Dragonball GT to nie rpg, ale dobra napierdalanina i tak samo dragonball adventure.

Na razie to wszystko p.s : też jestem fanem romów gba.

Summon Night Craft Sword Monogatari Hajimari no Ishi - całkiem fajnie się grało :)

Przede wszystkim, NES a SNES to dwie inne generacje konsol...

GBC:

Pokemon red/blue/green/yellow/silver/crystal/gold, może Harvest Moon?

NES:

Castlevania 2, Willow, Swords and Serpents, Ultima: Quest of the Avatar, Final Fantasy II i III i oczywiście "Ys"!

SNES:

Chrono Trigger - przegenialny tytuł, Super Mario RPG: Legend of the Seven Stars, Final Fantasy II, III, V, Final Fantasy: Mystic Quest, Secret of Mana (genialne), Breath of Fire I i II (przegenialne RPG'i... Cudo), Lufia, Terranigma, Tales of Phantasia (świetna fabuła) oraz genialny tytuł Dragon Quest V!!!

Rozpisałem się o GBA ale potem przeczytałem że ma być S/NES i GBC :/.

wszystkie gry square-enix na nes/snes mają wszystko co szukasz

Siemka, poszukuję gry na ROM NES lub GBC:

To znaczy : ta gra nie jest zagubiona, po prostu podawajcie tytułu jeśli znacie: MUSI BYĆ TO RPG!

Musi być prawdziwy EXPLORING !

Ciekawa fabuła

GRAFA COŚ ALA SKAJRIM :) (żartuję xD)

No i żeby się grało sympatycznie:

Nie podawajcie:

Dragon Warrior (wszystkie części)

Zelda

Survival Kids>

.

Dzięki za uwagę ! Hejos!