Witam.
Tak sobie siedzę na YT i odświeżam a tutaj nowy filmik z gry SNOW.
Gra zawitała już na Steama. Jeżeli dobrze rozumuje to dostęp do Alpha Testów kosztuje 13EURO.
Ktoś kupuje?
Pozdrawiam.
Witam.
Gra zawitała już na Steama. Jeżeli dobrze rozumuje to dostęp do Alpha Testów kosztuje 13EURO.
Ktoś kupuje?
Pozdrawiam.
Prawdopodobnie ja kupię gdyż po prostu nie mogę przepuścić takiej okazji
Na czym w skrócie polega ta gra?
Przypomina trochę różne ściganki na PSX'a(takie z rowerami i chyba na snowboardzie ).
SNOW jest grą sportową w której możemy wykonywać akrobacje na snowboardzie oraz nartach. Gra posiada ładną grafikę, więc przykuła także i mój wzrok. Dlatego może jak spadnie cena to kupie ją, aby móc nacieszyć się nią.
Hmm wyglada w miare , ale animacja ruchu postaci taka "drewniana" . Poczekam aż dopracują , poczytam recenzje. Wiem że to alpha więc dużo może się zmienić
SNOW jest grą sportową w której możemy wykonywać akrobacje na snowboardzie oraz nartach. Gra posiada ładną grafikę, więc przykuła także i mój wzrok. Dlatego może jak spadnie cena to kupie ją, aby móc nacieszyć się nią.
Akrobacje mhhm.
Ciekawi mnie w takim razie dlaczego ma być 'open-world', ale zgaduje że będzie to coś w stylu jednego z "nowszych" Tony Hawk's.
Silnik robi swoje, więc i można rzeczywiście zachwycić się widokami. Ale chyba jeszcze trochę brakuje animacjom do doskonałości. Poczekam na jakieś może free triale (bo nie widzi mi się płacić 13 'ojro' za alpha..), aby samemu zjechać ze stoku.
Hehe sprzedam Gw2 i kupie SNOW-a
Gralem duzo w Shaun White Snowboarding ( tak sie pisze ? ;d ) i gra mi sie bardzo podobala mam nadzieje ze bedzie chociaz w 50% podobna do SWS
Hehe sprzedam Gw2 i kupie SNOW-a Gralem duzo w Shaun White Snowboarding ( tak sie pisze ? ;d ) i gra mi sie bardzo podobala mam nadzieje ze bedzie chociaz w 50% podobna do SWS
Jest wersja tego na PC'ta? Bo napierdzielam non stop w to na Xboxie
@Temat
Są gdzieś wypisane wymagania SNOW'a?
Pozdrawiam
Graficznie to ładnie wygląda, ale ta animacja nie jest taka do końca doskonała:D.
Witam.
Ktoś kupuje?
Pozdrawiam.