Snowdown

Co sądzicie o nowo dodanym trybie "Showdown"

Moim zdaniem jest średni, gry mogą trwać nawet poniżej 5min.

Za przegrany mecz dostałem 7 IP, a za wygrany 20. (W sumie całkiem dobry sposób na zarobienie kilku groszy jeśli np brakuje nam 10 IP i nie mamy czasu na normala.)

Nie Snowdown tylko Showdown. Snowdown to nazwa eventu świątecznego a Showdown to nowy okresowy tryb 1vs1 etc.

Tryb jak tryb. Daje sprawdzić kto jest "lepszy" jak to top playerzy robią.

Słaby strasznie. Biore LeeSina/Kha'Zixa/Riven startuje z red elixirem i tego praktycznie się nie da przegrać. Sama gra się ładuje 5 minut a trwa 2 nawet nie zawsze. 2v2 jest ciekawsze ale też słabe. Ogółem nic specjalnego.

Ujdzie... można se zagrać jak się ma 10m jedynie :D

Showdown jest całkiem niezłe. Dość krótkie pojedynki, można pograć ze znajomymi na customach, żeby pokazać kto jest najlepszy :D Riot wprowadził to jako tak jakby betę mapki Magma Chamber.

Nie wiem , ale na tej mapie ;3

Dla mnie ten tryb za krótki mogli by zrobic (ci mi nie działa) tak aby do końca zniszczyc przeciwnikowi nexus. Ja tam teemo albo vayne i jest win, przepraszam ale co to za pojedynek aby ugrac first blooda no ja pierniczę trochę dłuższe mogło byc.

To "ugranie fb" może trwać 2 minuty, a może 20 minut. Tryb ciekawy, trzeba ostrożnie grać i dobrze wykorzystać okazje...albo mieć "lepszych" champów, ale jednak nie jestem do tego typu rozgrywki do końca przekonany.

Na Showdown nie trzeba grać tak, aby zatłuc kogoś zanim on to zrobi. Można grać pasywnie i zgarniać minionki, bodajże 100 cs wygrywa. Można też pushować cały czas, ale do tego potrzeba kogoś na dystans. Szczerze wątpię, żeby taka gra potrwała dłużej niż 12 minut, bo albo gracze specjalnie nie farmią, albo nie potrafią zabijać potworków.

Showdown jest całkiem niezłe. Dość krótkie pojedynki, można pograć ze znajomymi na customach, żeby pokazać kto jest najlepszy Riot wprowadził to jako tak jakby betę mapki Magma Chamber.

Fun fact: Magma Chamber to po prostu... midlane z Summoner's Rift.

To "ugranie fb" może trwać 2 minuty, a może 20 minut. Tryb ciekawy, trzeba ostrożnie grać i dobrze wykorzystać okazje...albo mieć "lepszych" champów, ale jednak nie jestem do tego typu rozgrywki do końca przekonany.

Jeśli ktoś w 20 minut nie potrafi zrobić 100cs, to coś tu jest bardzo nie tak. :D

To nie jest tryp taki tryp że się gra non-stop, tylko czasami okazjonalnie. Chcesz odpocząć od rankeda to sobie pykniesz szybkie 1v1, albo czekasz na kolege aż skończy gre, to ty na rozgrzewke pykasz 1v1.

Co sądzicie o nowo dodanym trybie "Showdown"

Moim zdaniem jest średni, gry mogą trwać nawet poniżej 5min.

Za przegrany mecz dostałem 7 IP, a za wygrany 20. (W sumie całkiem dobry sposób na zarobienie kilku groszy jeśli np brakuje nam 10 IP i nie mamy czasu na normala.)