Cześć, mam proste pytanie. Jako, że jestem typem gracza który uwielbia udzielać się na forach o grze w którą gram i pomagać innym chciałbym zapytać się czy są jakieś społeczności POLSKIE, fora które żyją? Nie chodzi mi o oficjalne forum gdyż jest w pełni anglojęzyczne a aż tak świetnie im nie operuję by w pełni napisać to co mam na myśli w owym języku. W Diablo forum kipi codziennie od ilości postów, aż chce się grać jak widzę że społeczność żyje. W PoE... tak średnio, chyba że jestem w błędzie. Jak to z tym jest?
Social PoE?
Moze hmm http://pathofexile.pl/ ?Na forum ludzie udzielaja sie.
Właśnie o tym mówię - kilka postów z tego roku dopiero trochę słabo żyjące forum.
Cóż prawda jest taka, że spora część Polaków grających w PoE zna angielski i udziela się na oficjalnym forum, jak grałem też tak robiłem.
a najważniejszy powód to taki że gra szybko się nudzi i ludzie przestają się udzielać
pathofexilegame.pl - pierwsza polska strona o tematyce PoE, blisko ustawiona z samym GGG.
Jak wejdzie Polska wersja gry to sytuacja na pewno się zmieni.
Cześć, mam proste pytanie. Jako, że jestem typem gracza który uwielbia udzielać się na forach o grze w którą gram i pomagać innym chciałbym zapytać się czy są jakieś społeczności POLSKIE, fora które żyją? Nie chodzi mi o oficjalne forum gdyż jest w pełni anglojęzyczne a aż tak świetnie im nie operuję by w pełni napisać to co mam na myśli w owym języku. W Diablo forum kipi codziennie od ilości postów, aż chce się grać jak widzę że społeczność żyje. W PoE... tak średnio, chyba że jestem w błędzie. Jak to z tym jest?