Soldat

Cze,dzisiaj przedstawie moim ulubieńcom z najlepszego forum we wszechświecie (lizu,lizu),

Grę pod tytułem „Soldat” (żołnierz) – Gra jest mejd in połland i grywalna nawet jest,ehe ,naprawdę :>

HD Piksels – Czyli grafika,jest świetna,znakomicie odwzorowana mimika postaci…

Szczerze,to trochę lepsza niż w Tibii , posiada lepszy silnik graficzny - sorka ,nie mogę wyrobić : D.

To tyle o grafice, więcej powie Wam przeglądarka na Onecie <3 ..

Gameplay - Mamy sporo trybów gry,wiele oj tak,najpopularniejszy z nich to Capture The Flag, są trypy różne i różniste począwszy od Death Matchu do Rambo mode.

Rozgrywka jest ostra niczym pazur koguta, dynamiczna jak seks szczeniaków , czyli powiem tak,dzieje się jak na karnawale w rio , ale to trzeba zobaczyć na własnym monitorze. Gracze są różni,jedni lepsi drudzy gorsi,ale ogólnie ok,a nawet jak nie to można się pośmiać z dzieci ( pozdrawiam rówieśników ;* ) , które kłócą się na „czacie”. Ludzi z dziwnymi nickami masz tu pod dostatek np. stary poczciwy żyd

, Obojętny kartofel albo Pan Orzechowski .

Saw & Law Bronie, mamy tutaj broń główną i podręczną (innowacja godna pochwały) ,broń główna to różne pieścidełka którymi głównie uśmiercamy ,jak to ktoś z forum powiedział „marionetki wormsopodobne” ,

Mamy tutaj m79 (granatnik) wszystkie nooby mówią że to broń dla noobów (pozdrawiam „PrEdAtoRa”) ,kałacha,miniguna,shootguna,berette <3 i inne narzędzia tortur,w dodatkowym ekwipinku mamy : Piłe mechaniczną (Opis twórcy gry Piły mechanicznej (saw) „Służy do ścinania drzew” – Jak się okazuje nie tylko : - ) )) Knife – możemy nim rzucić w przeciwnika (1shoot-1kill),

Bazookę (Law) oraz pistolet.

Podsumowanie Żołnierza :

- jest szybki niczym strzał z łuku Rambo

- ma grafikę tibiopodobną

- sporo broni,i narzędzi ogrodowych (piła mechaniczna <3)

- mejd in połland ,więc dobre.

- można latać <3

Werdykt szanownego jury:

7/10 dla osób wymagających antyaliasing x16

8+/10 dla osób których zadowoli antyaliasing x8 :)

Kilka screenów z gry dzisiejszej ,godz. 20;40.

totak1.png

totak2.png

totak3.png

Co to za mod, że tak dziwnie twoje naboje/jetpack wyglądają?

Grę polecam, naprawdę wciąga.

Edytowalem Ci posta.-Dzz.

To nie mod :) W grze jest konto premium - kosztuję 20 zł,jest na zawsze. I dzięki niemu jest właśnie możliwość zmienienia skórki nabojów,itp. Daje on też mini mapkę na której widzisz swoich kompanów i większą możliwość zmiany wyglądu np. zmienienie koloru jetsów (dopalaczy). Można też ściągnąć reg'a który Ci zrobi wpis w rejestrze za free,tylko że tym sposobem oszwabiamy rodaka ;]

Jeżeli ktoś chętny,możemy zrobić jakiś mini forumowy klan ,sądzę że mogły by być niezłe jaja :P

Wracam w środę do domciu,do tego czasu musicie beze mnie wytrzymać,pozdrawiam

Gra jest świetna, dużo polaków, ale ja i tak jakoś wole teeworldsy :D

Gra jest jak najbardziej wporzo. Kuzyn mnie kiedyś do niech zachęcił i świetnie umila czas. Soldat jest genialny w swojej prostocie i przyjemnie się w niego gra.

Cze,dzisiaj przedstawie moim ulubieńcom z najlepszego forum we wszechświecie (lizu,lizu),

Grę pod tytułem „Soldat” (żołnierz) – Gra jest mejd in połland i grywalna nawet jest,ehe ,naprawdę :>

HD Piksels – Czyli grafika,jest świetna,znakomicie odwzorowana mimika postaci…

Szczerze,to trochę lepsza niż w Tibii , posiada lepszy silnik graficzny - sorka ,nie mogę wyrobić : D.

To tyle o grafice, więcej powie Wam przeglądarka na Onecie <3 ..

Gameplay - Mamy sporo trybów gry,wiele oj tak,najpopularniejszy z nich to Capture The Flag, są trypy różne i różniste począwszy od Death Matchu do Rambo mode.

Rozgrywka jest ostra niczym pazur koguta, dynamiczna jak seks szczeniaków , czyli powiem tak,dzieje się jak na karnawale w rio , ale to trzeba zobaczyć na własnym monitorze. Gracze są różni,jedni lepsi drudzy gorsi,ale ogólnie ok,a nawet jak nie to można się pośmiać z dzieci ( pozdrawiam rówieśników ;* ) , które kłócą się na „czacie”. Ludzi z dziwnymi nickami masz tu pod dostatek np. stary poczciwy żyd

, Obojętny kartofel albo Pan Orzechowski .

Saw & Law Bronie, mamy tutaj broń główną i podręczną (innowacja godna pochwały) ,broń główna to różne pieścidełka którymi głównie uśmiercamy ,jak to ktoś z forum powiedział „marionetki wormsopodobne” ,

Mamy tutaj m79 (granatnik) wszystkie nooby mówią że to broń dla noobów (pozdrawiam „PrEdAtoRa”) ,kałacha,miniguna,shootguna,berette <3 i inne narzędzia tortur,w dodatkowym ekwipinku mamy : Piłe mechaniczną (Opis twórcy gry Piły mechanicznej (saw) „Służy do ścinania drzew” – Jak się okazuje nie tylko : - ) )) Knife – możemy nim rzucić w przeciwnika (1shoot-1kill),

Bazookę (Law) oraz pistolet.

Podsumowanie Żołnierza :

- jest szybki niczym strzał z łuku Rambo

- ma grafikę tibiopodobną

- sporo broni,i narzędzi ogrodowych (piła mechaniczna <3)

- mejd in połland ,więc dobre.

- można latać <3

Werdykt szanownego jury:

7/10 dla osób wymagających antyaliasing x16

8+/10 dla osób których zadowoli antyaliasing x8 :)

Kilka screenów z gry dzisiejszej ,godz. 20;40.

totak1.png

totak2.png

totak3.png