Solotop LFG (EUW)

Rekrutacja otwarta.

Na chwilę obecną potrzebujemy ADC lub Supporta.

Jak powyżej. Stawialibyśmy na ADC, chociaż jeśli ktoś bardzo będzie chciał supportować to chyba problemu nie będzie żadnego.

Tak czy owak pierwsze wrażenia po meczach z obecną paczką są bardzo pozytywne, współpraca szła gładko i bez zgrzytów - mi osobiście z wszystkimi było całkiem łatwo się dogadać i rozegrać mecze tak jak trzeba. Jeśli masz ten silver/gold, grasz jako ADC, masz 16+ lat i poukładane we łbie jeśli chodzi o wiedzę o grze - naprawdę gorąco zapraszamy :)

BUMP. ADC nadal poszukiwany.

Na chwilę obecną rekrutacja zamknięta, obecnie drużyna liczy dość dużo osób. W razie czego jeszcze nie proszę o zamknięcie tematu, ale prawdopodobnie to będzie koniec wyszukiwania. :)

EDIT: Chyba jesteśmy zmuszeni do otworzenia rekrutacji po raz kolejny. Jako że od Asterka poza pierwszym meczem nie ma znaku życia, szukamy kogoś na mida. Jeśli taka osoba będzie miała pewne doświadczenie w grze na top (pod swapa w wyjątkowych wypadkach), to będzie dodatkowy plus. Powtarzam najważniejsze wymogi: 16+ lat, silver+.

Przypominam się po raz kolejny. Żeby sobie gęby nie strzępić - poszukiwany mid, 16 lat wzwyż, silver+. W ostateczności może być support, ale chyba lepiej byłoby nam ze znalezieniem mida.

Krótko o mnie: grywam w LoLa od czasów Vayne i mimo że nie grywam hardkorowo, to sądzę że jestem coś-niecoś warty. Obecnie na soloq jestem w Silver I, mimo że gra próbowała mnie za wszelką cenę wybić wyżej (rozstawieniowe 10 meczów skończyłem z 8-2, a za 3 winy w silver I dostałem łącznie 94LP - to i fakt trzech podejść do Promo Series do Golda mówi dość dużo). Ostatnio jestem mocno zniechęcony do tego co spotykałem na rankach (i co sam czasem robiłem), dlatego spadłem do 0LP i nie mam ochoty na razie w soloq grać. Postanowiłem więc znaleźć jakiś team do pogrania najpierw normali, a potem ewentualnie ranków :)

Osobiście od pewnego czasu grywam na solotop, ale nic nie stoi na przeszkodzie żebym wrócił na mój pierwotny lane - mida (ewentualnie support, ale to już z dużo mniejszym ograniem i chęcią).

Tak czy owak, w telegraficznym skrócie: solotop EUW szuka silver/gold ludzi którzy chętnie pograją jakieś mecze, być może i ranki.