Solotop LFG (EUW)

Krótko o mnie: grywam w LoLa od czasów Vayne i mimo że nie grywam hardkorowo, to sądzę że jestem coś-niecoś warty. Obecnie na soloq jestem w Silver I, mimo że gra próbowała mnie za wszelką cenę wybić wyżej (rozstawieniowe 10 meczów skończyłem z 8-2, a za 3 winy w silver I dostałem łącznie 94LP - to i fakt trzech podejść do Promo Series do Golda mówi dość dużo). Ostatnio jestem mocno zniechęcony do tego co spotykałem na rankach (i co sam czasem robiłem), dlatego spadłem do 0LP i nie mam ochoty na razie w soloq grać. Postanowiłem więc znaleźć jakiś team do pogrania najpierw normali, a potem ewentualnie ranków :)

Osobiście od pewnego czasu grywam na solotop, ale nic nie stoi na przeszkodzie żebym wrócił na mój pierwotny lane - mida (ewentualnie support, ale to już z dużo mniejszym ograniem i chęcią).

Tak czy owak, w telegraficznym skrócie: solotop EUW szuka silver/gold ludzi którzy chętnie pograją jakieś mecze, być może i ranki.

Nie potrafiłam ominąć tego tematu nie zostawiając komentarza, bo myślę że warto:) Z wypowiedzi n4zArh-a, które przeczytałam w dziale league of legends wnioskuje, że to bardzo ogarnięty gracz i na pewno wniesie wiele dobrego do teamu! więc brać go puki jest wolny:P

To taki mały komentarz ode mnie i żeby podbić temat:) powodzenia:)

Hmm. Miło mi przeczytać taką opinię, mimo że za mega ogarniętego się nie uznaję :D

Ach, jeszcze jedna uwaga. Piszczałkom wstęp wzbroniony - stawiałbym najchętniej na 16-18 lat jako absolutne minimum.

szukasz skladu, ktoremu brakuje jednego gracza, czy mile widziane sa tez pojedyncze jednostki? jesli tak, to moj name to TrueHorror, obecnie gold 3, spadlem z golda 1 przez wszystkim znane wspolczynniki xd

Ja szukam kogokolwiek, możemy złożyć team od zera :)

Nie wykluczam także szukania graczy za granicami naszego kraju, jeśli tutaj braknie chętnych :)

Jakbyś grał na East team znalazłbyś szybciej. Tym bardziej znając cię nie będziesz miał jakichś dużych problemów ze znalezieniem go na Weście. Dziwie się jednak , że grasz tylko od Vayne. Myślałem , że zdecydowanie dłużej. Mi to się jeszcze od Nocturna staż ciągnie. Jednakże życzę owocnego poszukiwania teamu i rekomenduje cię jako gracza.

Grałem w LoLa jeszcze na cbt, ale kompletnie nie wiedziałem o co chodzi i wyszedłem już w trakcie pierwszego meczu :D brak jakiegokolwiek tutoriala bolał, zwłaszcza gdy widziałeś mnóstwo itemów, postaci, skilli i nie wiedziałeś kompletnie jak się w to gra. Wróciłem właśnie przy Vayne erze przy namowie kumpli z byłego klanu w Crossfire... i tak już pykam z małymi przerwami :)

Wiem że na East znalazłbym szybciej, ale nie zależy mi na przenosinach tam, wręcz przeciwnie - doskonale pamiętam jak wyglądały mecze na 30 na EUNE i jak drastycznie poprawiła się sytuacja po przejściu na EUW. Może teraz jest lepiej, ale prawdopodobnie z darmowych przenosin nie skorzystam. Tak czy owak dzięki za rekomendację :)

[Tylko gdzie ci ludzie, do diabła?! :)]

Mógłbym coś pograć (gold IV-main adc). Tylko czy fakt, że mam 15 lat nie przeszkadza ?

Szczerze mówiąc nie wiem. Jesteś poniżej tego wieku którego szukam, ale trzeba byłoby z tobą zagrać, zobaczyć jak to wszystko będzie wyglądać etc. Tak czy inaczej sprawa jest otwarta.

BTW, Asterek, jeśli możesz to sprecyzuj gdzie preferowałbyś grać - w ten sposób będzie łatwiej nam coś znaleźć.

W takim razie można spróbować, nick Terravita ^^

n4zArh, top, mid, jungle, zreszta na lolu bedzie mozna sie dogadac, jesli bedziesz za 30min do godziny, bo gram rundke na eascie

Skoro top/mid, to się dobrze zgadza, dobrze mieć zmiennika który będzie umiał zagrać swapa mid/top w wyjątkowo nieprzyjaznych wypadkach ^^ w takim wypadku brakuje suppa i kogoś albo na jungle, albo na mid, zależy jak się ugada z Asterkiem.

Kurde gdyby nie to, że zrobiłem transfer na East to mógłbym pograć. :D Jednak kumple ważniejsi rzecz jasna. :D Ja tam gram od closed bety, jednak około dwóch tygodni zajęło mi ogarnięcie samej gry, ale teraz jestem pro i też od czasu do czasu pomogę jakiejś duszyczce. :P

Bump - bo dwóch graczy to za mało.

Witam,

Z checia bym z wami panowie pogral moimi main pozycjami jest mid/adc

Lecz postac mi dawno temu skradziono i nawet nie pamietam na jakim e-mailu ja posiadalem wiec odzyskanie niestety nie wchodzi w gre. Zostalem zmuszony do zrobienia nowego konta ,ale fajnie ze cos nowego sie budujee ,szkoda ze nie mam 30 i przynajmniej polowy adc :)

Powodzenia chlopaki

Chetnie bym z wami cos popykal ale mam tylko konto na east ;s

Znaczy wiecie co... ja wiem, miło usłyszeć słowa uznania, ale ja szukam zgłoszeń. I o zgłoszenia poproszę. Tym co chwalili etc. dziękuję, ale nie piszcie takich postów więcej bo na nic się one nie przydadzą.

Nadal czekam na zgłoszenia osób które chcą grać, póki co jest jeden Asterek i ja (na chwilę obecną zgłoszenie Terravity jest zawieszone ze względu na jego nieobecność; jeśli do tego czasu team się nie złoży to pewnie miejsce bez niczego zachowa). Poszukiwany support, adc i jungler (to ostatnie ewentualnie wymienne z midem, kwestia dogadania się z Asterkiem).

EDIT: znalazła się kolejna osoba, na pozycję adc/supp/mid.

Ja gram na eu west ale jeszcze nie ten poziom może w przyszłości. Chociaż szybko kumam, to moją prawdziwą przygodę zaczynam dopiero z lolem na poważnie :).

Witam,

chętnie bym pograł.

Nick na EUW: Miuuk

Mikro: Jest

Pozycja: Jungle

Dywizja: Silver V

W LoL'a grywam od połowy sezonu II, lecz gry rankingowe dopiero od sezonu III.

No to będzie brakować nam kogoś na supp/ADC i możemy zagrać kilka meczów żeby się ograć i zobaczyć jak wszystko wyjdzie :)

EDIT: osoby zainteresowane dostały info na skrzynkę pocztową forumową, tymczasowo temat zawieszam ;)