Solstice Arena - Lagi?

Witam.

Wczoraj grając w Solstice Arena mam takie lekkie przecinki, raz są a raz ich nie ma... Wygląda to np. jak rzucam Jerichem tą taką strzałę na całą mapę to rzuci ją dopiero po jakiejś sekundzie/dwóch. W grze innych ścinek nie mam, tylko jak np. rzucam skilla. Ping jest okej bo sprawdzałem kilka razy (20-45).

Wina jest ze strony gry czy steam'a? Jeszcze jedno pytanko, czy Wy też coś takiego macie?

Pozdrawiam.

Grałem godzinkę w gierkę i żadnych lagów nie zauważyłem.

Może akurat wtedy jak ty grałeś coś było nie tak ?

Mam lekkie lagi przy ładowaniu się gry (jeden cały dzień taki był, przedwczoraj bodajże), a w trakcie takiego spike'a miałem może raz. Wcześniej sądziłem, że to wina mojego neta, gdyż od niedawna są małe problemy z nim, ale widocznie Steam ma coś z tym wspólnego. W sumie czemu tu się dziwić, gdy darmowe MOBA trafia na tą platformę, a wieść o SA jeszcze się rozchodzi i gracze/użytkownicy ciągle tytuł pobierają i testują, tym samym wywołując niewielkie problemy na serwerze.

Pamiętam gdy był darmowy weekend na Steamie w Awesomenauts, to lagi miałem tam dość często (przynajmniej 1 lag na 3 gry), więc to nie pierwszyzna jeżeli chodzi o jakieś nowości, czy to darmowe weekendy czy nowe tytuły. Tak mi się przynajmniej wydaje, bo sprawie nie przyglądałem się szerzej.

Może mama,tata,rodzeństwo korzysta też tak mam małe lagi ale tylko 1-2 razy i to po 1 i potem mam już nie mam.

Zobacz ping jak mas opóźnienie to na 90% wina wysokiego pingu.

Witam.

Wczoraj grając w Solstice Arena mam takie lekkie przecinki, raz są a raz ich nie ma... Wygląda to np. jak rzucam Jerichem tą taką strzałę na całą mapę to rzuci ją dopiero po jakiejś sekundzie/dwóch. W grze innych ścinek nie mam, tylko jak np. rzucam skilla. Ping jest okej bo sprawdzałem kilka razy (20-45).

Wina jest ze strony gry czy steam'a? Jeszcze jedno pytanko, czy Wy też coś takiego macie?

Pozdrawiam.